16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Google Bookmark Manager. Το νέο extension για Chrome αλλάζει τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα «αγαπημένα» σας

    H Google θέλει να φέρει νέο αέρα στα παλιά αγαπημένα σας Bookmarks, ανανεώνοντάς τα σύμφωνα με τις νέες τάσεις και το Material Design που θέλει να φέρει σε Chrome και Android.

    Google Bookmark Manager

    Έτσι, δημιουργεί ένα νέο extension με την ονομασία Google Bookmark Manager που φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο που οργανώνετε τα αγαπημένα σας. Αντί για τη -σχεδόν άχρηστη- λίστα των συνδέσμων των αγαπημένων σας, δείχνει snapshots από τις σελίδες που έχετε κάνει bookmarks, ενώ η υπάρχουσα συλλογή σας ομαδοποιείτε σε φακέλους. Όταν προσθέτετε ένα νέο αντικείμενο (με το γνωστό button με το αστεράκι) η Google πλέον σας προτείνει φακέλους ώστε να οργανώσετε τα links με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε χειροκίνητα μία φωτογραφία ή σημειώσεις για να βρίσκετε πιο εύκολα κάτι που ψάχνετε μετέπειτα.

    Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό ωστόσο που φέρνει το νέο extension είναι η δυνατότητα αναζήτησης τα τα αγαπημένα σας που περιλαμβάνει, σύμφωνα με την Google, όι μόνο αναζήτηση στα URL και τα websites, αλλά και στο… περιεχόμενό τους.

    Μπορείτε να εγκαταστήσετε το extension από το Chrome Store από εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles