20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Google Calendar: επιτέλους η web έκδοση υποστηρίζει και reminders

    E, εντάξει μπορεί να άργησαν αλλά επιτέλους έφτασαν! Ο λόγος για τις πολυπόθητες υπενθυμίσεις (Reminders) του Google Calendar, μιας υπηρεσίας που εκατοντάδες εκατομμύρια χρηστών ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν για τις επαγγελματικές και προσωπικές τους… απαιτήσεις. Έτσι μετά την ύπαρξή τους σε Google Keep, Google Now και Inbox, τα Reminders έρχονται και στο Google Calendar, μια προσθήκη που περιμέναμε από πέρυσι τον Δεκέμβριο.

    google-calendar

    Έτσι από σήμερα ξεκινά σταδιακά η προσθήκη υποστήριξης reminders στην web έκδοση του Google Calendar, μετά την υποστήριξή του και από την αντίστοιχη έκδοση στο Android OS. Όπως είναι φυσικό, οι υπενθυμίσεις μας θα συγχρονίζονται διαρκώς με όλες τις συσκευές μας μέσω του Gmail λογαριασμού μας, σε tablet, κινητό ή Android TV box έτσι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ πλέον τις μικρές καθημερινές μας υποχρεώσεις ;)

    Reminders-in-Google-Calendar-come-to-the-web-840x504

    Όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλης κλίμακας αναβάθμιση της Google, η νέα δυνατότητα θα αρχίσει να εμφανίζεται σταδιακά μέσα στις επόμενες ημέρες, επομένως θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή αν δεν την βλέπετε ήδη.

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles