15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Google Cardboard Plastic. Το πρώτο actual reality headset στον κόσμο

    Τις προηγούμενες ημέρες, virtual reality headsets όπως τα Oculus Rift και HTC Vive VR, έφτασαν στα χέρια των πρώιμων κατόχων τους (developers), έτσι η Google εκμεταλλεύεται την συγκυρία για την παρουσίαση του Cardboard Plastic, του πρώτου actual reality headset στον κόσμο.

    Screen Shot 2016-04-01 at 09.01.25

    Σχεδιασμένο με “4D προοπτική, 360 μοιρών χωρικά σωστό ήχο, 20/20 resolution και προηγμένη απτική ανάδραση για ρεαλιστική αίσθηση αφής”, το Cardboard Plastic είναι ένα κομψό hardware που σου επιτρέπει “να δεις, να αγγίξεις, να μυρίσεις, να ακούσεις και να αισθανθείς τον κόσμο όπως στην πραγματική ζωή”.

    Είναι κατασκευασμένο από μεθακρυλικό πολυμεθύλιο, είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και αδιάβροχο χωρίς να χρειάζεται μπαταρίες ή καλώδια, ενώ μία από τις αξιοσημείωτες αλλαγές σε σχέση με τα Cardboards έως τώρα είναι η προσθήκη ενός ιμάντα κεφαλής.

    Screen Shot 2016-04-01 at 09.01.28

    Όπως σημειώνει η εταιρεία, σύντομα θα έρθουν περισσότερα χρώματα, σχέδια και add-on εξαρτήματα για το Plastic, το οποίο μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο video, ωστόσο πριν να σημειώσουμε είναι ένα ψέμα, από αυτά που συνηθίζει η εταιρεία να μας παρουσιάζει την April Fools’ Day. 

    Καλό μήνα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles