21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Google Chromecast 2 και Chromecast Audio. Νέες προτάσεις για ένα… smart σαλόνι!

    Κατά τη διάρκεια του χθεσινού event της, η Google ξόδεψε λίγο χρόνο και για αναβαθμίσεις στην οικογένεια των Chromecast, του “λιλιπούτειου” gadget της το οποίο μπορεί να μετατρέψει τις συσκευές σας σε προτάσεις με την … τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

    Chromecast

    Έτσι, μας σύστησε το νέο δεύτερης γενιάς Chromecast digital media player & receiver, το οποίο αναβαθμίζει το μοντέλο που γνωρίσαμε το 2013 και αναλαμβάνει να στριμάρει στην TV σας πλούσιο περιεχόμενο από το τηλέφωνο, το tablet ή το laptop σας.

    Στο κομμάτι της δικτύωσης, έχουμε αναβάθμιση του Wi-Fi radio από single-band 2.4GHz 802.11n σε dual-band 2.4/5GHz 802.11ac, ενώ χρησιμοποιούνται πολλαπλές κεραίες για καλύτερη λήψη σήματος. Κατά τα άλλα, υποστηρίζει και πάλι video 1080p, ενώ η RAM φτάνει τα 512MB.

    Chromecast2Angle

    Αυτή τη φορά, το σχήμα είναι κυκλικό, ενώ περιλαμβάνεται και ενσωματωμένο HDMI καλώδιο το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να τυλίγεται στη σφαιρική συσκευή όταν δε χρησιμοποιείται.

    ChromecastAudio

    Παράλληλα, με το Chromecast 2 ανακοινώθηκε και το Chromecast Audio, μία επίσης σφαιρική συσκευή που λειτουργεί ως digital audio player & receiver, που αναλαμβάνει να μεταφέρει στα ηχεία σας περιεχόμενο από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας.

    Και οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν άμεσα σε 17 χώρες με κόστος 35 δολάρια, ενώ αναβαθμίσεις ανακοινώθηκαν από την Google και στο Chromecast software, καθώς πλέον υπάρχει νέο Chromecast app για Android και iOS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles