21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Google+ Communities: Η Google φτιάχνει τις ομάδες στο κοινωνικό της δίκτυο

    H Google προσθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό στο κοινωνικό της δίκτυο G+, ένα χαρακτηριστικό που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κοινότητες και να γνωρίσετε καινούριο κόσμο. Τα Google+ Communities, είναι η απάντηση του νέου κοινωνικού δικτύου στα Groups του Facebook και η λογική τους πίσω από αυτά είναι να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ομάδες ενδιαφέροντος για ένα θέμα που σας απασχολεί ή γνωρίζετε αρκετά γι αυτό.

    Το Google+ εξ αρχής ήταν στημένο ώστε να διευκολύνει την αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων. Με τους κύκλους, τα hangouts, τα trending topics, ήταν σαφές ότι το G+ προωθεί θέματα ενδιαφέροντος για τους χρήστες του και τους καλεί να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, είτε γνωρίζονται, είτε όχι. Με 500 εκατομμύρια χρήστες πια, 235 εκατομμύρια από τους οποίους είναι ενεργοί, αν σας ενδιαφέρει η μαγειρική ή ο Iggy Pop, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να ακολουθήσει αυτό το πάθος σας και θα χαιρόταν να μοιραστεί μαζί σας μερικές από τις απόψεις του.

    Μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε δημόσια κοινότητα επιθυμείτε ενώ, αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε μία δική σας, μπορεί να είναι δημόσια ή ιδιωτική. Και στις δύο περιπτώσεις μπορείτε να προσκαλέσετε τους ανθρώπους που επιθυμείτε. Στην ιδιωτική κοινότητα, όμως, τις δημοσιεύσεις σας, θα τις βλέπουν μόνο τα μέλη. Αν θέλετε να κάνετε μία δημοσίευση, δεν χρειάζεται να μεταβείτε στην κοινότητα για να την πραγματοποιήσετε. Μπορείτε από το προφίλ σας να ετοιμάσετε κάτι και να επιλέξετε να δημοσιευτεί σε μία από τις κοινότητες, με την ίδια ευκολία που θα ετοιμάζατε ένα post για το προφίλ σας και τους κύκλους σας.

    Θεωρούμε τις κοινότητες του Google + πολύ ενδιαφέρουσες για τον απλούστατο λόγο ότι συγκεντρώνουν όλες εκείνες τις δραστηριότητες που θα επιθυμούσαμε για μία ομάδα ενδιαφέροντος. Πολύ περισσότερο από τις αντίστοιχες ομάδες του Facebook. Στην κάθε κοινότητα, μπορεί κανείς να συζητήσει, να κάνει τσατ, να δημιουργήσει events, να μοιραστεί φωτογραφίες, ή ακόμα και να τρολάρει. Το interface είναι φανταστικό και το περιεχόμενο είναι αποκλειστικά στο χέρι σας.

    Δείτε και το σχετικό βίντεο

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles