21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ένας ακόμη λόγος για να θες να δουλέψεις στη Google. Το χριστουγεννιάτικο δώρο των υπαλλήλων της

    Αν μας δώσετε μερικά μόλις λεπτά, μπορούμε να σκεφτούμε πολλούς διαφορετικούς λόγους για τους οποίους θα θέλαμε να δουλεύουμε στη Google. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, επικεντρωνόμαστε μόνο σε έναν, ο οποίος στριφογυρίζει στο μυαλό μας από τη στιγμή που διαβάσαμε την είδηση. Ποιος είναι αυτός; Το φετινό χριστουγεννιάτικο δώρο της εταιρείας στους εργαζομένους της, που (για ακόμη μία χρονιά) μας κάνει να ζηλεύουμε… πολύ.

    nexus-5-nexus-7-xmas-gift-2013

    Κι αυτό γιατί η αμερικανική εταιρεία χαρίζει στα στελέχη της ένα Nexus 5 ή ένα Nexus 7 (ανάλογα με την επιλογή τους), ώστε να κάνουν τις φετινές γιορτές λιγάκι πιο… όμορφες.

    Δεν είναι η πρώτη χρονιά που η Google δίνει τόσο ενδιαφέροντα δώρα στους εργαζομένους της ενόψει Χριστουγέννων, καθώς έχει παράδοση στο να είναι ιδιαίτερα “γαλαντόμα” στις προσφορές της. Όσο για το πώς μάθαμε για το φετινό xmas gift, μία από τις πηγές είναι μία δημοσίευση στο twitter από την αδερφή μίας εργαζόμενης που αποκάλυψε τα δώρα της αμερικανικής εταιρείας. Τι να πούμε εμείς… Το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να ξεπεράσουμε τη ζήλια μας είναι να το ρίξουμε στα μελομακάρονα…

    twitter-google-xmas-gift

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles