21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Google: Ετοιμάζει δυο νέα Android Wear 2.0 smartwatches για την επόμενη χρονιά

    Πριν από λίγο καιρό είχαμε πληροφορηθεί ότι η κυκλοφορία του Android Wear 2.0, του γνωστού λειτουργικού της Google για smartwatches, αναβάλλεται για τις αρχές του επόμενου έτους. Οι πληροφορίες αυτές συνάδουν με τις φήμες που θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει δυο νέα smartwatches με το συγκεκριμένο OS την επόμενη χρονιά. Ο Evan Blass, γνωστός για την διαρροή πληροφοριών που αφορούν επερχόμενες συσκευές, δημοσίευσε πρόσφατα στο λογαριασμό του στο Twitter την πληροφορία ότι η επόμενη έκδοση του OS θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της το πρώτο τρίμηνο του 2017.

    androidwear_2_6

    Ο ίδιος αναφέρεται και σε δυο νέα smartwatches για τα οποία φημολογείται εδώ και καιρό ότι θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο. Επιβεβαιώνει ότι οι συσκευές αυτές ήδη προετοιμάζονται πυρετωδώς. Το πρώτο smartwatch είναι το Swordfish των 42nm, που καταφέρνει να απομακρυνθεί από τον επίπεδο σχεδιασμό, χάρη στο μικρό κενό μεταξύ της οθόνης και του κυρίου σώματος, ενώ θα καταφθάσει και σε τρεις χρωματικές εκδόσεις (silver, titanium και rose gold).

    Το δεύτερο smartwatch είναι το Angelfish, το οποίο λέγεται ότι θα καταφθάσει με πιο προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία θα μπορεί να εκμεταλλευθεί πλήρως το Android Wear 2.0. Συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει LTE και GPS, κάτι που θα επιτρέψει το smartwatch να λειτουργήσει σαν μεμονωμένη συσκευή που δεν θα απαιτεί το smartphone. Φημολογείται ότι θα καταφθάσει με τρία πλήκτρα συνολικά και θα διαθέτει μετρητή καρδιακών παλμών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles