22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Google Flights: διαθέσιμο σε 5 χώρες της Ευρώπης (όχι την Ελλάδα)

    google-flights-search

    Η Google ανακοίνωσε την διάθεση του Google Flights σε 5 χώρες της Ευρώπης: Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία και Ισπανία. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοικοι αυτών των 5 χωρών, θα μπορούν κι εκείνοι, όπως οι Αμερικανοί συγκάτοικοι αυτού του πλανήτη εδώ και ενάμιση χρόνο, να αναζητούν πτήσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου, αναλυτικά και με τις τιμές που διατίθενται.

    Υπάρχουν πολλά «παράπονα» από την Google για την αργοπορημένη και επιλεκτική διάθεση αυτής της δυνατότητας που έχει ανακοινώσει ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2011. Και όχι, σας λέμε άλλη μια φορά πως η αναζήτηση πτήσεων μέσω της Google ΔΕΝ είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα. Όπως υπάρχουν παράπονα γιατί ΔΕΝ συμπεριλαμβάνει ΟΛΕΣ τις πτήσεις.

    Ποια είναι τα καλά νέα; Τα μοναδικά καλά νέα για εμάς είναι ότι, στην ανακοίνωση της διάθεσης της υπηρεσίας από τη Google στις 5 ευρωπαϊκές χώρες, η Google χρησιμοποίησε την εικόνα της Ελλάδας για να διαφημίσει το interface και αυτό, μόνο χαρούμενους μπορεί να μας κάνει. Όταν θα μπορούμε κι εδώ στην Ελλάδα να χρησιμοποιούμε το Google Flight search, θα είμαστε ακόμα περισσότερο ικανοποιημένοι. Ιδανικά, αν θα μπορούμε κιόλας να ταξιδέψουμε, ε;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles