14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι αλήθεια. Έφτασαν τα πρώτα Google Glass στους αγοραστές τους

    Σας είχαμε ενημερώσει εχθές ότι η Google προχωράει «σοβαρά» στη διάθεση των Google Glass, ξεκινώντας από το να δώσει στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Εχθές όμως, παρέλαβαν και οι πρώτοι τυχεροί τις «συσκευές» τους, όλοι εκείνοι που τα είχαν προπαραγγείλει κατά την διάρκεια του Google I/O πέρυσι. Όπως ο χρήστης του Google+ Brian Allgood:

    glass explorer

    Βλέπουμε λοιπόν πως στη συσκευασία των Google Glass υπάρχουν: η συσκευή, φορτιστής και καλώδιο με microUSB για τη φόρτιση, ένα ζευγάρι φακών ηλίου σαν αυτό που είχαμε δει τον Sergey Brin να φοράει και ένα ευμεγέθες πουγκί για τη μεταφορά και φύλαξή τους.

    Σημειώστε το εξής. Τα Glass μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth με οποιαδήποτε συσκευή τηλεφώνου, οποιουδήποτε λειτουργικού. Η διαφορά είναι πως με ένα Android, που θα κατεβάσει την εφαρμογή MyGlass, μπορεί κανείς να έχει επιπρόσθετα, turn by turn navigation για να πραγματοποιεί τις διαδρομές του με οδηγίες που θα βλέπει στην οθόνη των Google Glass, αλλά και δυνατότητα αποστολής και λήψης SMS.

    Ενθουσιαστήκαμε; Εννοείται! Πού να δείτε τι θα κάνουμε όταν (και αν) κατορθώσουμε να πάρουμε ένα ζευγάρι στα… μάτια μας!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles