16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Tα Google Glass στο Google Play Store

    Η αμερικανική εταιρεία διαθέτει πλέον τα Google Glass και μέσω του (αμερικανικού) Google Play Store. Μη βιαστείτε να χαρείτε βέβαια, καθώς αυτό δε σημαίνει ούτε ότι πρόκειται για την πολυαναμενόμενη… consumer version τους, ούτε βέβαια ότι η τιμή τους γίνεται περισσότερο… προσιτή.

    google-glass

    Τα έξυπνα γυαλιά της Google παραμένουν στην “τσουχτερή” τιμή των 1.500 δολαρίων (με ένα δωρεάν αξεσουάρ όπως frames για γυαλιά ηλίου ή για συνταγογραφημένη συνταγή σε χρήστες με μυωπία) και φυσικά σε open beta περίοδο.

    Τα Glass Explorer Edition είναι διαθέσιμα σε πέντε χρώματα (μαύρο, πορτοκαλί, λευκό, καφέ και μπλε), ενώ ενσωματώνουν το Android KitKat 4.4. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε συνεργασία με μία Android όσο και iOS συσκευές, με τη βοήθεια της MyGlass app που είναι διαθέσιμη. Μπορούν να εμφανίσουν οθόνη 25 ιντσών σε απόσταση 2,5 μέτρων, διαθέτουν κάμερα 5MPixels που τραβάει video στα 720p, 12GB αποθηκευτικού χώρου και δυνατότητες συγχρονισμού με το cloud, ενώ η μπαταρία τους διαρκεί μία μέρα.

    Όπως και να έχει, αυτό που οι περισσότεροι περιμένουν για να τα αποκτήσουν είναι μία πιο προσιτή οικονομικά version και για τους… απλούς καταναλωτές. Για να δούμε πότε θα είναι έτοιμη για ένα τέτοιο “βήμα” η Google.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles