18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα Google Glass γίνονται… Project Aura

    Project Aura: Αν δε σας λέει κάτι το όνομα, πρέπει να σημειώσουμε πως… έτσι θα αποκαλείται πλέον το “πολύπαθο” project των Google Glass, όπως τουλάχιστον διαβάζουμε στο Business Insider.

    google glass project

    Η Google, μάλιστα, έχει προσλάβει νέους μηχανικούς και προγραμματιστές με παρελθόν στο Lab126 της… Amazon (και το αποτυχημένο… Fire Phone project), για τη νέα περίοδο του project της, με την καινούρια ομάδα, ωστόσο, να εργάζεται παράλληλα για την ανάπτυξη και άλλων wearables, αλλά και να παραμένει υπό την εποπτεία της Google και όχι ως ξεχωριστή οντότητα κάτω από το brand της Alphabet.

    Επικεφαλής θα είναι η Ivy Ross, που θα αναφέρεται στον Tony Fadell, CEO της Nest, χωρίς πάντως να “εμπλέκεται” με τα προϊόντα της δεύτερης η οποία βρίσκεται πλέον, ως γνωστόν, υπό τη σκέπη της Google.

    Οι επίσημες ανακοινώσεις της νέας εποχής του Google Glass θα γίνουν σύντομα από την αμερικανική εταιρεία, που φαίνεται ότι δεν εγκαταλείπει ένα project το οποίο στη δοκιμαστική περίοδό του δεν τα κατάφερε και τόσο καλά, ωστόσο φαίνεται ότι έχει ζωή ακόμη…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles