21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Google Glass με αναβαθμισμένο hardware!

    Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση που ανέφερε ότι τα Google Glass θα περάσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού( και συγκεκριμένα στην Αγγλία), η Google επεφύλασσε μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους του γνωστού high-tech gadget και τους tech enthusiasts

    googleglass

    Σύμφωνα λοιπόν με μία ανάρτηση στον επίσημο Google+ λογαριασμό των Google Glass, οι υπεύθυνοι των καινοτόμων γυαλιών ανέφεραν ότι τα τελευταία μοντέλα αναμένεται να κυκλοφορήσουν με μία σειρά από αναβαθμίσεις στο hardware. Συγκεκριμένα, τα Google Glαss που θα κυκλοφορούν από εδώ και στο εξής θα έρχονται με 2GB μνήμης RAM, ενώ παράλληλα το team της Google δούλεψε αρκετά ώστε να αυξήσει τη διάρκεια της ζωής της μπαταρίας των Google Glass κατά 20%. Επιπλέον, οι developers της Google έκαναν tweaking στο voice search, το οποίο πλέον θα πραγματοποιεί αναζητήσεις 10% ταχύτερα. Επιπλέον, οι πιο πρόσφατες εκδόσεις του Google Glass θα διαθέτουν αρκετές αλλαγές και στο software, καθώς με το νέο software update, τα γυαλιά θα καταλαβαίνουν καλύτερα τις εντολές του χρήστη.

    H Google προέβη στις προαναφερθείσες αλλαγές, ύστερα από feedback που πήρε από τους πρώτους users των Google Glass. Αναμφίβολα, μέσα στις επόμενες ώρες μέσω του Google I/O event αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για το ποια θα είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσει η Google αναφορικά με τα Google Glass.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles