15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Google Hangouts με τρεις σημαντικές νέες προσθήκες!

    Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις σημαντικές αλλαγές στην cross-platform υπηρεσία messaging, Hangouts, ανακοίνωσε σήμερα η Google, σε event που πραγματοποίησε στο campus της στο Mountain View.

    integrated-sms

    Έτσι, η “πολυφημολογούμενη” υποστήριξη SMS (που έχουμε δει και σε διαρροές της νέας έκδοσης του Android, KitKat) δίνει πλέον το “παρών” στα Hangouts, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ως προκαθορισμένη τόσο για να στέλνετε… “παραδοσιακά” SMS όσο και Internet messages, αντικαθιστώντας πρακτικά τις προεγκατεστημένες εφαρμογές στο iOS ή το Android smartphone σας.

    Επιπλέον, θα μπορείτε να μοιράζεστε την τοποθεσία που βρίσκεστε με ένα φίλο σας, χρησιμοποιώντας ένα “red pin icon” τοποθετημένο στην κάτω δεξιά γωνία της mobile app. Άμεσα, ένα link με τη θέση σας στους Google Maps θα στέλνεται στο συνομιλητή σας, ώστε να μπορεί εύκολα και γρήγορα να έχει πρόσβαση στο σημείο του χάρτη και εκείνος.

    Τέλος, η εφαρμογή θα υποστηρίζει πλέον animated GIFs, ενώ σύντομα να αναμένεται να βελτιωθεί και η ποιότητα των βιντεοκλήσεων με υποστήριξη για high-definition full-screen video-calls σε όλες τις πλατφόρμες, καθώς και αυτοματοποιημένες βελτιώσεις (όπως στη φωτεινότητα ή την αντίθεση) για καλύτερη ποιότητα επικοινωνίας.

    Το νέο update των Hangouts θα είναι διαθέσιμο σύντομα στις Android και iOS versions της εφαρμογής αλλά και στο web, οπότε λίγη υπομονή ώστε να έχετε πρόσβαση στις νέες δυνατότητες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles