20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Google Home. Ανακοινώθηκε ο ανταγωνιστής του Amazon Echo, ένα έξυπνο ηχείο με φωνητικές λειτουργίες

    Η πρώτη παρουσίαση του φετινού Google I/O 2016, του κορυφαίου ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών της αμερικανικής εταιρείας, αφορούσε το Google Home. Μία συσκευή που είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί ανταγωνιστή του… Amazon Echo, όπως τον φαντάζεται η Google.

    Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μικρό ηχείο με δυνατότητες δικτύωσης που θα αναλάβει το ρόλο του ψηφιακού βοηθού σας στο σπίτι. Μπορεί να σας ακούει χάρη στα ενσωματωμένα μικρόφωνα, να απαντάει στις ερωτήσεις σας και ακόμη, να παίζει μουσική μέσω Cloud, να του στέλνετε μουσική μέσω Google Cast, αλλά και να ελέγχει κάποιες από τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι, όπως θερμοστάτες ή φώτα.

    google home

    Η μικρή συσκευή που βλέπετε στη φωτογραφία διαθέτει αρθρωτή βάση που μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με το design του χώρου σας, καθώς και φώτα LED για ακόμη πιο… φουτουριστικό look.

    Έχετε μάλιστα τη δυνατότητα να έχετε στο σπίτι σας περισσότερα από ένα Google Home, τα οποία να διαχειρίζεστε μέσω του Google account σας και φυσικά της συσκευής σας.

    Ωστόσο, σε αντίθεση με το Amazon Echo, η Google δε θα ανοίξει ακόμη την πλατφόρμα του Home σε όλους τους third-party developers.

    Το Google Home θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά χωρίς ωστόσο να έχουμε ακόμη πληροφορίες για διαθεσιμότητα ή τιμολόγηση, πάντως μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας γι’ αυτό στο home.google.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles