15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Google το 1999. Το ντοκιμαντέρ από ένα 11χρονο (video)

    enhanced-buzz-10057-1362688465-2

    Μαθήματα ιστορίας; Το 1999 η Google ήταν… πώς να το πούμε ακριβώς; Δεν ήταν όπως την γνωρίζουμε τώρα. Ήταν πολύ μικρότερη, πολύ λιγότερη και πολύ…. Φτηνότερη. Ένας 11 χρονος είχε αναλάβει μία εργασία στο σχολείο του: να δείξει στον μικρό του αδελφό κάτι καινούριο. Έτσι, αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει το γραφείο του μπαμπά του.

    Ο μπαμπάς του συγκεκριμένου 11χρονου δούλευε στη Google και έτσι, προφανώς ένα Σάββατο, πήρε τον ίδιο και τον μικρό αδελφό του σε μία δίωρη περιήγηση στα γραφεία της τότε εταιρείας. Στο YouTube, ο πρώην υπάλληλος της Google γράφει την ιστορία της εργασίας του γιού του τότε, αλλά και το ενδεχόμενο το βίντεο αυτό, να μην ενδιαφέρει κανέναν άλλο παρά τους φίλους τους. Κι όμως.

    Δείτε ένα πολύ ‘90s γραφείο με τα γνωστά κουβούκλια που όμως, είχε από τότε όλα αυτά που γνωρίζουμε για τα γραφεία της Google: τεράστιες μπάλες, SEGA, απεριόριστες ποσότητες M&Ms και energy bars, air hockey, τραπέζια συνεδριάσεων που είναι τραπέζια ping pong, γυμναστήριο, καφετέριες… όλα.

    Το δεκάλεπτο βίντεο μπορεί να σας κουράσει λίγο, αλλά αν είστε αρκετά περίεργοι για το παρελθόν της Google θα το βρείτε τρομερά ενδιαφέρον. Όπως κι εμείς. Enjoy:

    Πηγή: Gizmodo
     

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles