15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Google I/O 2014. Έρχεται φέτος στις 25 και 26 Ιουνίου

    Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του φετινού developers event Google I/O 2014, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Moscone Center του San Francisco στις 25 και 26 Ιουνίου. Την ανακοίνωση έκανε στο λογαριασμό του στο Google+ ο Senior Vice President της Google, Sundar Pichai, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

    O Larry Page στο Google I/O
    O Larry Page στο Google I/O

    Το Google I/O αποτελεί κάθε χρόνο ένα από τα σημαντικότερα events της χρονιάς για την αμερικανική εταιρεία, με κορυφαίες ανακοινώσεις που αφορούν προϊόντα και υπηρεσίες της. Δικαίωμα παρακολούθησης έχουν developers από όλο τον κόσμο, ωστόσο φέτος η Google αλλάζει τον τρόπο συμμετοχής. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, όπου οι developers εξασφάλιζαν το “μαγικό χαρτάκι” συμμετοχής κατά σειρά προτεραιότητας μόλις άνοιγαν οι εγγραφές (το sold out ήταν γεγονός σε χρόνο dt), φέτος, όσοι επιθυμούν, θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και, κατόπιν, θα πραγματοποιηθεί επιλογή ανάμεσα τους με κλήρωση.

    Στο περσινό Google I/O 2013 είχαμε δει την υπηρεσία Google Play Music All Access, την ανασχεδιασμένη version των Google Maps (που παραμπιμπτόντως έκαναν πρεμιέρα σήμερα σε όλους τους χρήστες) καθώς και αλλαγές στο Google+ .

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles