18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Google: Ξεκίνησαν οι δοκιμές για τα online games στο YouTube

    Μετά τo τέλος… εποχής του Stadia, η Google φέρεται να αναζητά νέους τρόπους για να ενσωματώσει το gaming στις υπηρεσίες της. Ήδη από τον Ιούνιο ακούγονται φήμες ότι playable online games έρχονται στο YouTube. Πλέον όμως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι φήμες είναι αληθινές, αφού οι δοκιμές για το νέο χαρακτηριστικό του τεχνολογικού “γίγαντα” βρίσκονται επίσημα σε εξέλιξη.

    Με τη νέα αυτή προσθήκη της Google, η οποία ονομάζεται Playables, οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν άμεσα διαδικτυακά παιχνίδια μέσω της ιστοσελίδας του YouTube ή των iOS και Android apps.

    “Τα Playables είναι παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν απευθείας στο YouTube τόσο σε desktops όσο και σε κινητές συσκευές”, ανέφερε η εταιρεία. “Όσοι συμμετέχετε σε αυτό το πείραμα, θα δείτε μια ενότητα στο YouTube που ονομάζεται “Playables” που θα εμφανίζεται μαζί με άλλο περιεχόμενο στην αρχική ροή”.

    Παρόλα αυτά, η Google δεν έκανε καμία αναφορά στα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα ως μέρος του αρχικού γύρου δοκιμών της, ο οποίος περιλαμβάνει μόνο έναν “περιορισμένο αριθμό χρηστών”. Σχετικό δημοσίευμα όμως τον Ιούνιο πρότεινε ότι το test θα ξεκινήσει με έναν μόνο τίτλο, το Stack Bounce, ένα arcade παιχνίδι που καλεί τους παίκτες να σπάσουν οριζόντια στοιβαγμένα τούβλα με μια μπάλα. Αυτό μπορεί να προσφέρει κάποια ένδειξη για την αγορά στην οποία στοχεύει η Google.  Το αν το Playables καταφέρει ποτέ να προχωρήσει πέρα από την τρέχουσα φάση δοκιμών του, μένει να το δούμε.

    Διαβάστε επίσης:

    TikTok: Εντός Ε.Ε. τα δεδομένα των Ευρωπαίων χρηστών

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles