14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό το “easter egg” των Google Maps θα το… μισήσουν οι fans της Apple (update)

    Θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς “Easter Egg” των Google Maps δε γνωρίζουμε ωστόσο αν η Google γνωρίζει γι’ αυτό. Όπως και να έχει, είναι από τα πιο… περίεργα. Θα ικανοποιήσει τους fans του Android και θα κάνει αυτούς της Apple να το… μισήσουν (όχι;).

    Δεν είναι τίποτα άλλο από ένα “ανδροειδές”, τη γνωστή μασκότ του mobile OS της Google, που εμφανίζεται να… ουρεί σε ένα λογότυπο της Apple.

    google maps easter egg

    Εμφανίζεται στους χάρτες της Google αν βάλετε αυτές τις συντεταγμένες μίας περιοχής στο μακρινό… Πακιστάν και το ανακάλυψε το site Team Android που παίρνει τα credits γι’ αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή… Μάλιστα!

    UPDATE: Σε δήλωσή της στην Washington Post, η Google απολογείται για την εικόνα της μασκότ του Android να ουρεί στο λογότυπο της Apple, σημειώνοντας ότι πρόκειται για περιεχόμενο που προσέθεσε ένα χρήστης και η εταιρεία εργάζεται για να το απομακρύνει γρήγορα. Το γραφικό φαίνεται ότι προστέθηκε από κάποιο χρήστη μέσω του Map Maker, ενός χαρακτηριστικού που επιτρέπει στον καθένα να προσθέτει περιεχόμενο και επιπρόσθετες πληροφορίες στους Google Maps. 

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles