17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Google: Με δυνατότητα μετάφρασης το Circle to Search

    Την προηγούμενη εβδομάδα, η Google έκανε διαθέσιμο το AI χαρακτηριστικό Circle to Search στη σειρά Pixel 6 και το μοντέλο Pixel 7a, ενώ στην ίδια ανακοίνωση αποκάλυψε ότι το Circle to Search θα αποκτήσει προσεχώς μια λειτουργία άμεσης μετάφρασης. Η νέα δυνατότητα ξεκίνησε να κυκλοφορεί.

    Η μετάφραση γίνεται γραμμικά, με το μεταφρασμένο κείμενο να αντικαθιστά εντελώς το αρχικό, όπως μπορείτε να δείτε στο γρήγορο βίντεο παραπάνω. Είναι πολύ απλό πραγματικά!

    Πρώτα ενεργοποιείτε το Circle to Search με τον συνήθη τρόπο και στη συνέχεια απλώς πατάτε στο νέο εικονίδιο με τη λέξη “Μετάφραση” που εμφανίζεται δεξιά από τη γραμμή της Google. Αυτό είναι όλο! Όπως συμβαίνει συνήθως με τις κυκλοφορίες της Google, δεν είναι σαφές πόσο έχει διαδοθεί το χαρακτηριστικό μέχρι στιγμής. Για να το χρησιμοποιήσετε αμέσως, μπορεί να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση της beta εφαρμογής Google για Android, και φυσικά είναι αυτονόητο ότι πρέπει να έχετε μία από τις λίγες συσκευές που υποστηρίζουν το χαρακτηριστικό σε πρώτη φάση- τα Pixel της Google από το Pixel 6 και μετά ή μία από τις σειρές Samsung Galaxy S24, S23, Z Flip5 ή Z Fold5.

    Αν έχετε κάποια από αυτές τις συσκευές και δεν έχετε ακόμη λάβει τη λειτουργία μετάφρασης, κάντε υπομονή. Οι κυκλοφορίες της Google μπορεί καμιά φορά να χρειάζονται εβδομάδες για να ολοκληρωθούν. Τα καλά νέα είναι ότι βρίσκονται πλέον καθ’οδόν.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles