14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Google Music: Η μουσική υπηρεσία της Google κάνει (επιτέλους) τη μεγάλη της πρεμιέρα!

    Η πολυαναμενόμενη υπηρεσία μουσικής της Google ανακοινώθηκε επίσημα χθες το βράδυ.

    Η υπηρεσία επιτρέπει το ανέβασμα μουσικής σε μία μουσική βιβλιοθήκη, αλλά και το streaming από όλες τις συσκευές σου. Δεν έχει κάποια χρέωση προς το παρόν, επιτρέποντας το uploading έως και 20.000 κομματιών στο “σύννεφο”.

    Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα αγοράς μουσικής μέσα από το Android Market. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε εκατομμύρια μουσικά κομμάτια MP3 στα 320kbps, ακούγοντας ένα preview 90 δευτερολέπτων πριν την αγορά.

    Σε συνεργασία με την EMI, τη Universal, τη Sony και πολλά ακόμη μικρότερα labels, η Google έχει εξασφαλίσει 13 εκατομμύρια tracks που θα είναι διαθέσιμα μέσω του Android Market (ήδη τα 8 εκατομμύρια είναι άμεσα διαθέσιμα).

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα μουσική υπηρεσία της Google θα περιλαμβάνει και αποκλειστικό υλικό, όπως concerts των Rolling Stones, ένα live EP και άλλο περιεχόμενο από τους Coldplay, ενώ οι Busta Rhymes παρουσίασαν σήμερα το νέο τους album πρώτα στο Google Music. Η εταιρεία έχει συνεργαστεί και με πολλούς ακόμη καλλιτέχνες (Shakira, Pearl Jam, Tiesto Dave Matthews Band κ.ά) για να προσσφέρει ακόμη περισσότερο exclusive content. Κάθε μέρα θα υπάρχει δυνατότητα για ένα δωρεάν download, για να εμπλουτίσεις τη μουσική σου συλλογή ακόμη και χωρίς να ξοδέψεις σεντ.

    Ένα επιπλέον ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της νέας υπηρεσίας είναι η δυνατότητα να μοιραστείς ένα τραγούδι που έχεις αγοράσει στο Google+ με τους κύκλους σου! Κάθε άτομο που έχεις προσθέσει στους κύκλους σου στο κοινωνικό δίκτυο της Google μπορεί να αναπαράγει χωρίς χρέωση το κομμάτι μέσα από το stream του στο Google+.

    H Google ανακοίνωσε επίσης την υπηρεσία Artist Hub, η οποία επιτρέπει σε ανεξάρτητους καλλιτέχνες να πωλούν τη μουσική τους στο Android Market.

    Η υπηρεσία Google Music είναι διαθέσιμη στο music.google.com, αν και, προς το παρόν, λειτουργεί επίσημα μόνο στην Αμερική, χωρίς να υποστηρίζεται και από το δικό μας Android Market.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles