13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Google Nest Hub Max: Νέα έξυπνη οθόνη με κάμερα και πολλές λειτουργίες

    Πέρα από τα νέα mid-range smartphones Pixel 3a και Pixel 3a XL, είδαμε από την Google στο φετινό I/O και μία ακόμη ενδιαφέρουσα συσκευή. Πρόκειται για το Google Nest Hub Max (να σημειωθεί ότι τα home προϊόντα της εταιρείας θα βρίσκονται πλέον κάτω από το Nest brand). Η νέα πρόταση έρχεται με οθόνη 10 ιντσών ανάλυσης 1280×800 pixels και κάμερα ανάλυσης 6.5MP, αποτελώντας, ουσιαστικά, μία έξυπνη οθόνη με Google Assistant και αρκετές χρήσιμες δυνατότητες. Διαθέτει π.χ. digital photo frame powered by Google Photos, δυνατότητα stream των αγαπημένων σας shows στο Youtube TV ή βιντεοκλήσεις μέσω Google Duo. Επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει και ως κάμερα ασφαλείας για το χώρο σας, μεταδίδοντας το feed στο smartphone σας.

    Google Nest Hub Max

    Το Google Nest Hub Max διαθέτει λειτουργίας αναγνώρισης φωνής και προσώπου του χρήστη (αναγνωρίζοντάς τον ουσιαστικά απεικονίζει μόνο τις πληροφορίες του), ενώ αναγνωρίζει και τις χειρονομίες του. Όσον αφορά τα ζητήματα ιδιωτικότητας, υπάρχει ένα πράσινο φωτάκι που δείχνει πότε η κάμερα είναι σε λειτουργία, ενώ έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε κάμερα και μικρόφωνο.

    Θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ το καλοκαίρι με κόστος 229 δολάρια, όπως επίσης και σε Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία, ενώ θα φτάσει και σε 12 ακόμη χώρες (Καναδάς, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Νορβηγία, Σιγκαπούρη, Ισπανία και Σουηδία).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles