18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Westnet ανακοίνωσε την διάθεση του Google Nexus 7 3G 32GB στην ελληνική αγορά

    Ανταποκρινόμενη στην ήδη αυξημένη ζήτηση και πωλήσεις, και στη θετική ανταπόκριση των καταναλωτών στην ταμπλέτα ASUS Google Nexus 7, η Westnet Distribution φέρνει σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά και το μοντέλο ASUS Google Nexus 7 3G 32GB.

    Από τις 20 Δεκεμβρίου οι χρήστες της τεχνολογίας θα μπορούν να απολαμβάνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του πρώτου tablet που δημιούργησε η Google σε συνεργασία με την ASUS, τώρα και με διπλάσια μνήμη και δυνατότητα εισόδου στο Internet παντού, μέσω 3G.

    Το ASUS Google Nexus 7 διαθέτοντας την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android Jelly Bean 4.2, επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 T30L Quad-core, οθόνη HD 7 ιντσών LED και τεχνολογίας IPS, καθώς και κάρτα γραφικών GeForce 12-core αποτελεί τον κατάλληλο «σύντροφο» για παιχνίδι, πλοήγηση στο Internet, φωτογραφίες και μουσική. Παράλληλα, οι μικρές του διαστάσεις (198.5x120x10.45mm) και βάρος (340γρ) και οι 9 ώρες διάρκειας σε χρήση το καθιστούν και ιδανικό συνοδοιπόρο για κάθε δραστηριότητα εκτός σπιτιού και γραφείου.

    Ο κ. Γιώργος Δαβιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της Westnet Distribution δήλωσε σχετικά «Στόχος μας στη Westnet Distribution, είναι να φέρνουμε σημαντικές αποκλειστικότητες στην ελληνική αγορά με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και προσιτής τιμής που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές. Η αποκλειστική διάθεση του ASUS Google Nexus 7 σε 16GB και 32GB είναι ακριβώς ένα τέτοιο παράδειγμα. Ήδη έχει κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών, καθώς τα στοιχεία πωλήσεων από το πρώτο δεκαήμερο κυκλοφορίας το φέρνουν πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία των tablet».

    Η ταμπλέτα ASUS Google Nexus 7 3G 32GB θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τις 20 Δεκεμβρίου με αποκλειστική διανομή από τη Westnet Distribution και προτεινόμενη λιανική τιμή στα €339.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles