21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Google Now, Siri και Alexa. Οι τρεις φωνητικοί βοηθοί …μιλούν μεταξύ τους!

    Οι φωνητικοί βοηθοί μπορούν να επικοινωνούν ο ένας με τον άλλο. Google Now, Siri και Alexa τελικά συννενοούνται καλύτερα απ’ όσο μπορούσατε να φανταστείτε!

    qbrrxun78uwckvh64gdd

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, ένας προγραμματιστής με το όνομα Leon Nicholls πρόσφατα ενεργοποίησε τη Siri σε ένα iPhone περνώντας πρώτα από τρεις διαφορετικούς βοηθούς φωνής. Χρησιμοποιώντας το σύστημα Alexa της Amazon, μία συνομιλία δημιουργήθηκε μεταξύ Alexa, Google Now και Siri.

    Κατ ‘αρχάς, ο Nicholls χρησιμοποίησε ένα Raspberry Pi φορτωμένο με τo Skill Kit της Alexa της Amazon, μια συλλογή εργαλείων που επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσουν νέα χαρακτηριστικά στην υπηρεσία φωνής. Στη συνέχεια, ξεκίνησε να ενεργοποιεί τις φωνητικές εντολές στο Raspberry Pi του και του ζήτησε να “ρωτήσει την Alexa πώς χρησιμοποιείται η Siri”.

    “Alexa, ρώτα την Google τον τρόπο ενεργοποίησης του “Hey Siri””, είπε το Raspberry Pi.

    Χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά που ενεργοποίησαν ένα τηλέφωνο Google Nexus 6P στη βάση του η Alexa ρώτησε «Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το “Hey Siri;”.

    Το τηλέφωνο έκανε αναζήτηση μιας απάντησης στο Google.

    “Σύμφωνα με το MacWorld, την επόμενη φορά που θα καλέσεις τη Siri με εντολή είτε κρατώντας πατημένο το κουμπί ή λέγοντας “Hey Siri!” όταν η συσκευή σας iOS είναι στην πρίζα, θα εμφανισθεί μια οθόνη ρύθμισης” απάντησε το Google Now.

    Ένα iPhone 6S αναγνώρισε την κλήση. Ξύπνησε, ζητώντας από κανένα πρόσωπο ή συσκευή συγκεκριμένα, “Ναι;”

    Καθώς η Siri περιμένει χωρίς απάντηση, η συζήτηση φτάνει σε ένα αδιέξοδο.

    Αν και είναι διασκεδαστικό να βλέπεις εταιρείες να μάχονται για ένα μερίδιο στην εκκολαπτόμενη αγορά των εικονικών βοηθών, είναι εξίσου ενδιαφέρον να δούμε τι άλλα κόλπα μπορούν να βρουν οι άνθρωποι όταν χρησιμοποιούν όλες αυτές τις διαφορετικές υπηρεσίες μαζί.

    https://www.youtube.com/watch?v=KjlVUtKZ4BM

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles