13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Google Photos: Προφυλάσσει γυμνές φωτογραφίες από τα αδιάκριτα βλέμματα

    Μια νέα δυνατότητα αναμένεται να έχουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες οι χρήστες των κινητών Android, οι οποίοι θα μπορούν να προστατεύσουν από τα αδιάκριτα βλέμματα γυμνές φωτογραφίες…

     

    Πρόκειται για το χαρακτηριστικό Locked Folder του Google Photos που επιτρέπει στον κάτοχο της συσκευής να κρύψει προσωπικές φωτογραφίες και videos από το timeline της εφαρμογής. Μέχρι τώρα, η λειτουργία του Locked Folder ήταν διαθέσιμη μόνο για τους κατόχους των Pixel smartphones της εταιρείας. Ο φάκελος θα είναι προσβάσιμος μόνο με κωδικό ή βιομετρικά στοιχεία σε όλες τις συσκευές που τρέχουν Android 6 και μεταγενέστερο. Το περιεχόμενο του Locked Folder δεν εμφανίζεται σε μνήμες, άλμπουμ ή στα αποτελέσματα αναζήτησης.

    Προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο Locked Folder, πρέπει πρώτα να επιλεχθεί η εφαρμογή Google Photos και έπειτα Library-Utilities-Locked Folder. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν υπάρχοντες φωτογραφίες στο φάκελο χειροκίνητα.

    Διαβάστε επίσης:

    COSMOTE Fiber: Ξεπέρασαν τις 480.000 οι γραμμές οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι σε όλη την Ελλάδα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles