18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Google Pixel 2: Θα συνδυάζει τις εξαιρετικές επιδόσεις με το «stock» Android O

    Κάποτε, η αγορά ενός νέου Google smartphone ήταν συνυφασμένη με τη θυσία πόρων και επιδόσεων. Κάτι τέτοιο, σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει ότι τα Nexus smartphones παρουσίαζαν άσχημες επιδόσεις, αλλά δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν, πραγματικά, ναυαρχίδες της Samsung και της Apple. Το 2016, το σκηνικό αυτό άλλαξε, με τα Pixel και Pixel XL. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συνεχιστεί και το 2017, με τα Pixel 2 και Pixel 2 XL και μάλλον αυτή η πεποίθηση μόλις επιβεβαιώθηκε.

    google-pixel-pixel-xl

    Ήδη γνωρίζουμε, ότι το Pixel 2 θα καταφθάσει με την κωδική ονομασία «Taimen». Μια συσκευή με αυτήν την ονομασία πέρασε πρόσφατα από το Geekbench 4, με τα αποτελέσματα να δημοσιεύονται στο site της Prime Labs, της εταιρείας που το αναπτύσσει. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, η συσκευή έρχεται με Android O και εξοπλίζεται με το Snapdragon 835 chipset της Qualcomm. Ειδικότερα, η συσκευή κατάφερε να σημειώσει 1.804 πόντους στις δοκιμές single-core, ένα αποτέλεσμα που ευθυγραμμίζεται με εκείνο του Galaxy S8.

    screen-shot-2017-05-12-at-7-26-34-am

    Ακολούθως, οι επιδόσεις της συσκευής σε δοκιμές multi-core διαμορφώθηκαν στους 6.248 πόντους. Αυτά τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν πιθανόν από ένα prototype Pixel 2, αλλά αμφιβάλλουμε ότι θα διαφοροποιηθούν σημαντικά σε σχέση με τις συσκευές που προορίζονται για τελικούς χρήστες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles