21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Google Pixel 3 XL. Διέρρευσε και διαθέτει single camera και οθόνη με notch

    Τα smartphones της σειράς Google Pixel 3 πρόκειται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος, για να είμαστε ακριβείς τον Οκτώβριο. Έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε φήμες και διαρροές σχετικά με το σχεδιασμό των ναυαρχίδων, συμπεριλαμβανομένου του προστατευτικού οθόνης. Τώρα, live φωτογραφίες εμφανίζονται στο XDA και επιβεβαιώνουν τις περισσότερες λεπτομέρειες για τις οποίες διαβάσαμε φήμες νωρίτερα.

    Google Pixel 3 XL

    Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, το Google Pixel 3 XL εμφανίζει την εγκοπή (notch) που αποκαλύφθηκε στο leak του προστατευτικού οθόνης νωρίτερα, τους διπλούς αισθητήρες κάμερας στο εμπρόσθιο μέρος και την τοποθέτηση αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

    Google Pixel 3 XL 2

    Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο με επεξεργαστή Snapdragon 845, ενώ η οθόνη έχει διάσταση 6 ίντσες. Το Pixel 3 XL διαθέτει και γυάλινη πλάτη, αλλά δε γνωρίζουμε αν αυτό συνεπάγεται υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Όπως και το Pixel 2 XL, το Pixel 3 XL διαθέτει ακόμη εμπρόσθια στερεοφωνικά ηχεία.

    Google Pixel 3 XL 4Google Pixel 3 XL 3

    Σε άλλα χαρακτηριστικά, η Google διατηρεί single κεντρική κάμερα, παρά την τάση για dual και triple υλοποιήσεις, ενώ αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Pixel 3 XL δε διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Τα πλήκτρα έντασης ήχου και power τοποθετούνται παρόμοια με την προηγούμενη γενιά του Google Pixel 2 XL, ενώ η τοποθέτηση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων διατηρείται στην πίσω πλευρά. Στο κάτω μέρος, υπάρχει μόνο η θύρα USB Type-C.

    Τώρα περιμένουμε να δούμε και τι θα μας προσφέρει το μικρότερο Google Pixel 3.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles