13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Google Pixel 3a και Google Pixel 3a XL: Έρχονται στις 7 Μαϊου

    Η Google έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser και, ουσιαστικά, επιβεβαίωσε πως στις 7 Μαϊου θα γνωρίσουμε τα νέα Pixel 3a και 3a XL, συνδυάζοντάς τα, μάλιστα, με την επερχόμενη ταινία Avengers: Endgame.

    73954_1555425318-full

    Από παλαιότερες διαρροές γνωρίζουμε ήδη κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων συσκευών, όπως το ότι θα έχουν FullHD+ οθόνες και 4GB RAM, με την οθόνη του 3a να έχει διαγώνιο 5,6″ και του 3a XL, 6″.

    Ουσιαστικά, τα νέα μοντέλα θα είναι οικονομικές, σχετικά, συσκευές με λίγη από την “αίγλη” των ναυαρχίδων της Google και “αγνό” Android OS, αλλά όπως και όλα τα παλαιότερα Pixels, δύσκολα θα γίνουν δημοφιλή στη χώρα μας και γενικότερα εκτός ΗΠΑ.

    https://www.youtube.com/watch?v=9fMRXLl1OYA

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles