20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Google Pixel 7 Pro: Βρείτε το σε ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΜΗ αποκλειστικά στο Red365.gr!

    Το Pixel 7 Pro δεν χωράει αμφιβολία ότι αποτελεί το καλύτερο smartphone που έχει παρουσιάσει ποτέ η εμβληματική Google, καθώς προσφέρει ευκρινή οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, εντυπωσιακό camera setup και φυσικά την καλύτερη υποστήριξη στην ανανέωση του λειτουργικού Android, σε σύγκριση με κάθε άλλο κινητό που κυκλοφορεί στην αγορά.

    Οι υψηλές επιδόσεις βρίσκονται στο DNA των Google Pixel και το 7 Pro δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα! Συγκεκριμένα, στην καρδιά του Pixel 7 Pro βρίσκεται το πανίσχυρο Tensor G2, ένα chipset το οποίο διαθέτει τεχνολογία κατασκευής στα 4nm, αποτελούμενο από 8 πυρήνες που δουλεύουν «υπερωρίες», έτσι ώστε η συσκευή της Google να «πετάει» στο κομμάτι των επιδόσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μονάδα επεξεργασίας Tensor επόμενης γενιάς είναι σε θέση να εκτελεί εργασίες μηχανικής εκμάθησης 60% πιο γρήγορα και 20% πιο αποτελεσματικά. Σε ότι έχει να κάνει με την ποιότητας του display, εδώ η Google δεν έχει κάνει τον παραμικρό συμβιβασμό, καθώς η οθόνη AMOLED των 6.71 ιντσών στο Pixel 7 Pro, με panel QHD+ LTPO με variable ρυθμό ανανέωσης που φτάνει στα 120Hz.

    Παράλληλα, οι μηχανικοί της Google έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα και στις κάμερες, για αυτό και εκτός από το εξελιγμένο hardware, πρόσθεσαν μια σειρά από A.I. αλγορίθμους που αναλαμβάνει τη βελτίωση του φωτογραφικού αποτελέσματος. Συγκεκριμένα, η main camera του διαθέτει αισθητήρα στα 50MP, η οποία συνοδεύεται από μια ευρεία κάμερα στα 12MP. Μάλιστα, με τη δυνατότητα αυτόματης εστίασης, ο ευρυγώνιος φακός του Pixel 7 Pro δύναται να τραβήξει λήψεις macro. Η κύρια κάμερα διαθέτει οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) καθώς και ηλεκτρονική σταθεροποίηση, μπορεί να εγγράψει βίντεο 4K στα 30fps και 60fps. Τέλος, το camera setup του συμπληρώνεται από έναν τηλεφακό στα 48MP με 5x οπτική μεγέθυνση, ο οποίος προσφέρει εντυπωσιακά κοντινές λήψεις.

    Το Google Pixel 7 Pro έρχεται με 12GB μνήμης RAM και εκδόσεις στα 128/256 και 512GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του ανέρχεται στα 5.000mAh, υποστηρίζοντας γρήγορη, ασύρματη και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Φυσικά, διαθέτει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android (13), ενώ εννοείται ότι λαμβάνει όλα τα security updates από την ίδια την Google από την πρώτη ημέρα που γίνονται διαθέσιμα.

    Ήδη νομίζουμε ότι πολύ δύσκολα μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα τόσο ποιοτικό high-end smartphone, για αυτό εάν το όνειρο σας ήταν να αποκτήσετε τη ναυαρχίδα της Google, σας έχουμε ευχάριστά νέα! Το red365.gr τρέχει μια σούπερ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά για τους αναγνώστες του digitallife.gr, η οποία πραγματικά δεν ξανάγινε! Συγκεκριμένα, τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το εκπληκτικό Google Pixel 7 Pro 12GB RAM / 128GB storage 5G Dual sim  στην ασυναγώνιστη τιμή των 850€!!!

    Για να το αποκτήσετε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους υπευθύνους του καταστήματος στο Τηλέφωνο:  2107103575 ή να στείλετε mail στο [email protected]

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles