22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Google Pixel Fold: Πρωτιά στο DxOMark στον τομέα του display!

    Το Google Pixel Fold ανήκει στα πιο ισχυρά foldables της αγοράς και πρόσφατα το DxOMark ήρθε να επιβεβαιώσει τη δυναμική του στον τομέα του display, δίνοντας του την πρώτη θέση στην κατηγορία Ultra Premium. Με βαθμολογία 151 πόντων στη δοκιμή οθόνης, η συσκευή κατάφερε να ξεπεράσει κάθε άλλο smartphone που έχει δοκιμαστεί από την εταιρεία. Η συσκευή έλαβε επαίνους για τη χρωματική απόδοση της οθόνης. καθώς πήρε “άριστα” στα περισσότερα σενάρια φωτισμού.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το αναδιπλούμενο της Google κατάφερε να πετύχει εξαιρετική βαθμολογία στο τεστ που αφορούσε στο video HDR10, προσφέροντας εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας στις περισσότερες συνθήκες. Στις σκληρές “δοκιμάσιες” που υπεβλήθη η συσκευή, ο μόνος τομέας που δεν τα πήγε τόσο καλά αφορούσε στα brighness levels όταν βρισκόταν κάτω από το φως του ήλιου. Ωστόσο, τόσο η απεικόνιση των χρωμάτων όσο και στην  συνολική εμπειρία προβολής, το Pixel Fold πέτυχε μεγάλα scores. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι το display ήταν το μόνο που ξεχώρισε, καθώς στην απόδοση της κάμερας για παράδειγμα δεν κατάφερε καν να μπει στην πρώτη 20άδα, ενώ το οξύμωρο με την βράβευση του display από το DxOMark είναι ότι αρκετοί έιναι οι users, οι οποίοι διαμαρτύρονται για δυσλειτουργίες της εσωτερικής οθόνης. Όπως και να ‘χει στην οθόνη τουλάχιστον το Google Pixel Fold είναι χάρμα οφθαλμών!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles