20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Google Play Movies. Διαθέσιμη στη χώρα μας η αγορά και ενοικίαση ταινιών μέσω του store του Android

    Σε 21 νέες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, επεκτείνεται το Google Play Movies, επιτρέποντας πλέον σε χρήστες και στη χώρα μας να αγοράζουν ή να ενοικιάζουν ταινίες μέσω του Play Store του Android. Μετά τα apps, τα games, τα books και τη μουσική, τώρα λοιπόν το Google Play Store περιλαμβάνει και…. movies.

    Google Play Movies  Google Play Movies 02Google Play Movies 03

    Η νέα κατηγορία Google Play Movies έγινε διαθέσιμη με αναβάθμιση στα Android smartphones μας από τα ξημερώματα, εμπλουτίζοντας τo Google Play Store app με “φρέσκο” περιεχόμενο.

    Google Play Movies 04Google Play Movies 05Google Play Movies 06

    Πλέον, έχετε τη δυνατότητα να ενοικιάσετε ή να αγοράσετε ταινίες (σε ανάλυση SD ή HD) στο κινητό ή το tablet σας (ακόμη και μέσω του… web καταστήματος του Android), με τις πρώτες, φυσικά, να διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή. Οι τιμές κυμαίνονται στα επίπεδα που βλέπετε στα screenshots, ενώ οι ελληνικοί υπότιτλοι σε αρκετές περιπτώσεις απουσιάζουν, υπάρχουν όμως και ταινίες στις οποίες είναι διαθέσιμοι.

    Google Play Movies 07Google Play Movies 08Google Play Movies 09

    Εκείνο που λείπει, πλέον, από το Play Store μας είναι η ενοικίαση τηλεοπτικών σειρών, αλλά και η αγορά συσκευών. Γιατί όχι;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles