17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Reviews των εφαρμογών πριν ανέβουν στο Play Store και ratings με βάση ηλικιακά κριτήρια πλέον από την Google

    Η Google, τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει πιο “αυστηρή” την πολιτική της, όσον αφορά τις εφαρμογές που ανεβαίνουν στο Play Store, τώρα, ωστόσο, προχωρά σε ένα ακόμη βήμα που κρίνει απαραίτητο…

    Έτσι, μας ενημερώνει ότι, πλέον, πραγματοποιεί reviews των εφαρμογών πριν αυτές γίνουν διαθέσιμες για download. Η νέα πολιτική, παρόμοια με αυτήν που ακολουθεί η Apple, ήδη ακολουθείται το τελευταίο δίμηνο και χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό αλγορίθμων αλλά και ανθρώπινης παρέμβασης, ώστε να απομακρύνονται εφαρμογές από “απατεώνες” που μπορούν να βλάψουν τους χρήστες.

    google play

    Επιπλέον, η εταιρεία λανσάρει και ένα νέο σύστημα αξιολόγησης εφαρμογών που βασίζεται σε ηλικιακά κριτήρια, ώστε να διευκρινίζεται ποια apps και games είναι κατάλληλα για συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες.

    Οι εποχές που στο store του Android ανέβαιναν τα… πάντα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, τώρα, ωστόσο, η αμερικανική εταιρεία γίνεται ακόμη πιο… προσεκτική ελέγχοντας τις εφαρμογές πριν ανέβουν στο Google Play, αλλά και ταξινομώντας καλύτερα τα apps που υπάρχουν στο κατάστημα. 1 δισ. ανθρώπους σε 190 χώρες έχει “προσεγγίσει” το Play Store και μόνο “παιδικές ασθένειες” δεν πρέπει να έχει πλέον, κάτι το οποίο φαίνεται πως αρχίζει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν.

    Διαβάστε περισσότερα για τις αλλαγές, στο Android Developers Blog

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles