18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Google+ Events: Η εκδήλωση, το πάρτυ ή η συνάντησή σου με φίλους αλλάζει εποχή… Περνά στην εποχή της Google

    To Google+ φτάνει στα πρώτα του γενέθλια και το γιορτάζει με ένα νέο χαρακτηριστικό, που, πραγματικά, θα σας κάνει να κάνετε… πάρτυ μαζί του! Google+ Events, καλύτερα απ’ ό,τι μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε…


    Ένα πραγματικό “εργαλείο” για την οργάνωση, την παρακολούθηση σε realtime αλλά και την αναδρομή σε ξεχωριστά events από τη ζωή σας ή τη ζωή των φίλων σας. Γνωρίζοντας τα Google+ events, δύσκολα θα μπορέσετε μετά να φανταστείτε τις εκδηλώσεις σας χωρίς αυτό. Δείτε γιατί…

    Πριν από το event

    Η πρόσκληση κάποιου σε μία εκδήλωση που διοργανώνετε ή συμμετέχετε (π.χ. ένα πάρτυ, μία συνάντηση φίλων ή ακόμη και ο… γάμος σας) είναι μία πραγματικά προσωπική σας υπόθεση. Δε θα σας ικανοποιούσε, λοιπόν, μία απλή, άχρωμη πρόσκληση με σκέτο κείμενο, έτσι δεν είναι. Γιατί, λοιπόν, να καταφύγετε σε μερικά “ξερά” email ή άλλου τύπου “προσκλήσεις” σε events που δεν καλύπτουν τα υψηλά σας standards. Μέσω του Google+ events, μπορείτε να στείλετε όμορφες και “ζωντανές” προσκλήσεις στους φίλους σας. Με άπειρα υπέροχα cinematographic θέματα ανάλογα με το θέμα της κάθε εκδήλωσης, χαρούμενα animations, τις δικές σας φωτογραφίες, αλλά και τη δυνατότητα να προσαρτήσετε στην πρόσκληση τον προσωποποιημένο σας video χαιρετισμό από το Youtube. Cool!

    Tα Google+ events εμφανίζονται στο Google Calendar σας αυτόματα και οι ενημερώσεις των προσκεκλημένων φτάνουν άμεσα στο stream σας.

    Κατά τη διάρκεια του event

    Ήρθε η ώρα για την εκδήλωσή σας… Το Google+ events είναι και πάλι εδώ για να την κάνει καλύτερη από ποτέ. Ενεργοποιώντας το “Party Mode” στη mobile συσκευή σας, όλες οι νέες σας φωτογραφίες προστίθενται στη σελίδα του event σε πραγματικό χρόνο. Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και με τους φίλους σας που θα ενεργοποιήσουν την ίδια “party” δυνατότητα. Οι φωτό τοποθετούνται σε χρονολογική σειρά, ενώ όλοι οι guests μπορούν να τις δουν σε πραγματικό χρόνο μέσω ενός live slideshow με όλες τις ξεχωριστές στιγμές από το πάρτυ σας!

    Μετά το event

    Όλες οι όμορφες στιγμές κάποια στιγμή τελειώνουν. Τις επιτυχημένες όμως σίγουρα τις συζητάτε και τις σκέφτεστε για μέρες. Με το που ολοκληρωθεί, λοιπόν, κάθε εκδήλωση, το Google+ Events αναλαμβάνει να αποτελέσει την καλύτερη αφορμή για να τη θυμάστε για καιρό! Όλες οι φωτογραφίες που έχουν ληφθεί συγκεντρώνονται σε ένα σημείο. Tόσο τα σχόλια των συμμετεχόντων όσο και οι φωτό εμφανίζονται με χρονολογική σειρά για να μπορείτε να δείτε τι συνέβη στην αρχή, τη διάρκεια ή το τέλος ενός ξέφρενου πάρτυ. Αν το επιθυμείτε, όμως, μπορείτε να πλοηγηθείτε σε αυτές, ανάλογα με την δημοφιλία, το φωτογράφο ή το tag κάθε φωτογραφίας, με μερικά κλικ.

    Και κάπως έτσι η Google και το κοινωνικό της δίκτυο αλλάζουν τον τρόπο που διοργανώνετε ή παρακολουθείτε ένα event. Και φέρνουν κάθε σας εκδήλωση στην εποχή του Διαδικτύου… We love this way!

    Πηγή: Google Official Blog

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles