21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Hangouts Capture app: Τραβήξτε στιγμιότυπα μέσα από ένα Google+ Hangout!

    Hangouts Capture app

    Ο Jeremy Ng, προγραμματιστής της Google πάνω στα Google+ Hangouts, παρουσίασε μία νέα εφαρμογή με ονομασία Hangouts Capture app. Για όσους δε γνωρίζουν, τα Hangouts είναι βίντεο κλήσεις μέσα στο Google+ έως και 10 ατόμων ταυτόχρονα και με τη νέα εφαρμογή οι χρήστες αποκτούν τη δυνατότητα να τραβούν στιγμιότυπα (εικόνες) κατά τη διάρκεια μιας βίντεο κλήσης.

    Hangouts Capture app

    Τα στιγμιότυπα αποθηκεύονται ύστερα αυτόματα σε ένα shared album, στο οποίο πρόσβαση έχουν εκείνοι οι οποίοι έχουν λάβει πρόσκληση για το συγκεκριμένο Hangout και όχι μονάχα όσοι τελικά συμμετείχαν σε αυτό. Προσέξτε τη διαφορά αυτή. Ο χρήστης μπορεί να δει όσες φωτογραφίες πάρθηκαν μέσα από το Hangout είτε σε album στο προφίλ του, είτε στο δεξί μέρος κατά τη διάρκεια του Hangout, είτε στη δημοσίευση που έχει γίνει για το συγκεκριμένο Hangout.

    Τέλος, όσον αφορά την ιδιωτικότητα των χρηστών οι οποίοι συμμετέχουν στο Hangout, κάθε φορά που ένας χρήστης μπαίνει στη συζήτηση εσύ θα ειδοποιείσαι γι’αυτό (ακόμα κι αν ο χρήστης έχει μπει πριν από σένα) και επίσης θα ειδοποιείσαι κάθε φορά που κρατιέται ένα στιγμιότυπο, χωρίς όμως να μπορείς να το αποτρέψεις.

    Η διάθεση του Hangouts Capture app έχει ήδη ξεκινήσει σε όλους τους χρήστες του Google+ παγκοσμίως, οπότε ίσως ήδη έχετε ενεργοποιημένη την εφαρμογή αυτή. Για δοκιμάστε ένα Hangout!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles