18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Google Search: Ρεκόρ όλων των εποχών κατά τη διάρκεια του Τελικού του Μουντιάλ!

    Στον πρόσφατο Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, Αργεντινή και Γαλλία δώσανε μια μοναδική ποδοσφαιρική «παράσταση». Μια ραψωδία γεμάτη συγκινήσεις που για περισσότερες από 3 ώρες κράτησε ολόκληρο τον πλανήτη, με κομμένη την ανάσα και θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει το σενάριο για μια ταινία του Hollywood. Και μπορεί η τιτανομαχία ανάμεσα στον Lionel Messi και στον Kylian Mbappe, να έστεψε πρωταθλητή κόσμου τον πρώτο και να κατέρριψε πολλά ποδοσφαιρικά ρεκόρ, ωστόσο το απόγευμα της Κυριακής καταρρίφθηκε ένα ακόμη ρεκόρ αυτό του… Google Search!

    Σύμφωνα με τον CEO της Google, Sundar Pichai, η γνωστή μηχανή αναζήτησης αποτέλεσε το πιο ευρέως διαδεδομένο πληροφοριακό hub που αφορούσε στο μεγάλο τελικό, καταρρίπτοντας μάλιστα το ρεκόρ για το μεγαλύτερο traffic όλων των εποχών στα 25 χρόνια που βρίσκεται σε λειτουργία. Προσφέροντας μια σειρά από updated ενημερωτικά features που αφορούσαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, η Google φρόντισε έτσι ώστε να καταστήσει την πρόσβαση για τους fans της «στρογγυλής θεάς» ευκολότερη. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου μπορούσαν για παράδειγμα να αναζητήσουν τη λέξη: «World Cup» και το Google Search αναλάμβανε να κάνει τη ζωή τους ευκολότερη προβάλλοντας ένα dedicated section που περιλάμβανε όλες τις πληροφορίες για την μεγαλύτερη παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles