14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Προβλήματα στο Gmail και άλλες υπηρεσίες της Google σε όλο τον κόσμο

    Τις τελευταίες έξι ώρες αρκετοί χρήστες των υπηρεσιών της Google σε όλο τον κόσμο και κυρίως του Gmail, αντιμετωπίζουν ζητήματα πρόσβασης στις υπηρεσίες. Error pages κατά κύριο λόγο που δεν επιτρέπουν το log in ή το sign in στις δημοφιλείς υπηρεσίες.

    Εκτός από τα προβλήματα παραπάνω, αρκετοί από τους χρήστες, όπως κι εμείς αντιμετωπίζουμε διάφορα crashes στην χρήση του Chrome Browser. Η Google αναγνωρίζει το πρόβλημα από νωρίτερα, αναφέροντας πως, τουλάχιστον στην περίπτωση του Gmail, το ζήτημα θα αποκατασταθεί πολύ σύντομα.

    Διάφορες ιστοσελίδες, όπως το The Verge και το the Hacker news, αναφέρουν πως τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στο Chrome sync, στην υπηρεσία συγχρονισμού του δημοφιλούς browser, αν και οι αναφορές απ’ όλο τον κόσμο, μιλούν για προβλήματα και στο Google+ και το Google Talk.

    Αν κι εσείς «υποφέρετε», περιμένετε μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το σύστημα, όπως ενημερώνει η Google ή, προσωρινά, επιλέξτε να κάνετε αποσύνδεση από τον συγχρονισμό του Chrome, έστω για λίγες ώρες.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles