14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δεν συμβαίνει μόνο σε σας. Gmail, Hangouts και άλλες υπηρεσίες Google, εκτός λειτουργίας! (Update)

    21:32 Update:  Για περισσότερα από 10 λεπτά κράτησε η διακοπή των υπηρεσιών του Gmail, των Hangouts αλλά και του Google Plus. Πέρα από τα απειράριθμα tweets από πανικόβλητους χρήστες, στο σχετικό Dashboard όπου γίνεται το monitoring των υπηρεσιών της Google, η μόνη υπηρεσία που εμφάνισε πρόβλημα φαίνεται να είναι το Gmail, στις 9:12, βράδυ Παρασκευής.

    3

    H Google δεν έχει σχολιάσει ακόμα το γεγονός, αλλά σίγουρα ακόμα και μία 10 λεπτη (και λίγο παραπάνω) διακοπή υπηρεσιών από την εταιρεία, αποτελεί είδηση. Μερικοί χρήστες αναφέρουν στο twitter ότι, ενώ επανέρχονται οι λειτουργίες στο Gmail ειδικά, ακόμα δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στις επαφές τους.

    Σίγουρα όμως αναμένουμε μία επίσημη ανακοίνωση της Google για την διακοπή των υπηρεσιών της και τον λόγο που αυτό συνέβη. Θα σας κρατάμε ενήμερους. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τους πάντα πρόθυμους χρήστες του Twitter να σχολιάσουν με το δικό τους τρόπο τα ιντερνετικά πράγματα, εικάζουν πως στο Mountain View, έγινε κάτι σαν κι αυτό:

    BexJ1TQCYAAp0bN

    ————–

    21:23: Δεν είστε μόνο εσείς. Πολλές από τις υπηρεσίες της Google, όπως το Gmail, τα Hangouts και το Google+ δεν είναι προσβάσιμες για αρκετούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Από εδώ, την Ελλάδα, μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί είναι οι χρήστες που λαμβάνουν Error Messages όταν προσπαθούν να μπουν στον λογαριασμό Gmail τους, όπως κι εμείς, σαν κι αυτό:

    2

     

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles