14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Google: Στις 19 Οκτωβρίου η αποκάλυψη των Pixel 6 και Pixel 6 Pro

    Η Google ανακοίνωσε ότι η «αποκάλυψη» για τη νέα σειρά smartphones Pixel 6 θα λάβει χώρα την Τρίτη 19 Οκτωβρίου. Η εταιρεία θα αποκαλύψει τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro στη διάρκεια του πρώτου Pixel-only event.

    Τι θα μάθουμε στο event

    Οι πρώτες ανακοινώσεις είχαν δημιουργήσει θόρυβο γύρω από τον επεξεργαστή Tensor που σχεδίασε η ίδια, αλλά και έδωσε μια πρώτη εικόνα της εμφάνισης των δύο νέων smartphones. Στη νέα εκδήλωση, ωστόσο, θα μάθουμε αναλυτικές λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες.

     Τα νέα μοντέλα Pixel 6

    Είναι πιθανό ωστόσο ότι θα μάθουμε και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Android 12 για τις συσκευές Pixel. Με βάση τις μέχρι τώρα διαρροές, το Pixel 6 («Oriole») πιθανότατα θα έρθει σε δύο διαμορφώσεις – 8/128 GB και 8/256 GB.

    Tο βασικό μοντέλο θα κοστίζει 650 €. Θυμίζουμε οτι το Pixel 5 με το chipset μεσαίας εμβέλειας και τη βασική, διπλή κάμερα κυκλοφόρησε στα 630 € (8/128 GB). Το Pixel 6 Pro («Raven») θα ξεκινά από 900 €. Αυτό θα πρέπει να έχει τρεις διαμορφώσεις: 128 GB, 256 GB και 512 GB αποθηκευτικού χώρου, όλα με 12 GB RAM. Αναμένετε να υπάρχει μια χρηματική διαφορά της τάξεως των 100 € μεταξύ κάθε επιλογής αποθήκευσης.

    Διαβάστε επίσης:

    AVM Fritz! Box 7530 AX: Το νέο premium router της AVM έφτασε και είναι πανίσχυρο!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles