21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μήνυμα προς τη Google: Μην τα βάζεις ποτέ με Γάλλους που τους αρέσει να «ξαλαφρώνουν» στο κήπο

    Ο Γάλλος κάτοικος μίας κωμόπολης, ανακάλυψε τις γκάφες του Street View με ένα πολύ άβολο τρόπο, καθώς οι κάμερες που περνούσαν από τη γειτονιά του, τον έπιασαν να «κάνει την ανάγκη του» στον κήπο του. Μέρες μετά, κατάλαβε από το ύφος των συγχωριανών του πως κάτι δεν πηγαίνει καλά και ότι γελάνε μαζί του περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Έτσι, κάποιος φιλοτιμήθηκε να του το πει και μπαίνοντας στο Street View είδε τον εαυτό του σε πλήρη δόξα.

    Ο δικηγόρος του αναφέρει πως ο πελάτης του έγινε περίγελος στη μικρή κωμόπολη, το όνομα της οποίας δεν θέλει να αποκαλυφθεί, αλλά βρίσκεται στην επαρχία Maine-et-Loire. «Όλοι τον αναγνώρισαν και να σημειωθεί πως η πόρτα του κήπου του ήταν κλειστή όταν πραγματοποιήθηκε η λήψη της επίμαχης φωτογραφίας».

    Ο θυμωμένος Γάλλος κατέθεσε αγωγή για παραβίαση της ιδιωτικότητάς του, για δημοσίευση της φωτογραφίας του χωρίς τη συγκατάθεσή του αλλά και αιτούμενος να αποσυρθεί η εν λόγω «σκηνή» από το Google Street View. H υπόθεση θα συζητηθεί στις 15 Μαρτίου.

    Ναι, είναι προφανές πως αν κάποιος θέλει να επισκεφτεί την κωμόπολη, η εικόνα ενός άντρα να ουρεί στον κήπο του, μάλλον ανασταλτική θα είναι…

    Πηγή: AFP

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles