18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Google: Τα Pixel smartphones έχουν την καλύτερη κάμερα … και ιδού η απόδειξη

    Η Google παρουσίασε τα Pixel και Pixel XL smartphones πριν από μερικές ημέρες σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε για το σκοπό αυτό. Ήταν τότε που στέλεχος της εταιρείας αφιέρωσε αρκετό χρόνο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στον τομέα της κάμερας και τις εκπληκτικές φωτογραφικές ικανότητες που διαθέτουν τα νέα αυτά smartphones. Για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών.

    pixel

    Πράγματι, αν εξετάσει κανείς τα αρχεία, διαπιστώνει ότι οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί με μια από τις συγκεκριμένες συσκευές. Θα πρέπει να γίνει σε αυτό το σημείο μια σημαντική διευκρίνιση. Μερικές από αυτές τις φωτογραφίες έχουν υποστεί κάποια μικρή επεξεργασία από λογισμικά επεξεργασίας εικόνας, όπως είναι τα Snapseed ή VSCO. Παρόλα αυτά, αποτελούν μια πολύ καλή απόδειξη των δυνατοτήτων της κάμερας.

    Υπενθυμίζουμε ότι και τα δυο smartphones έρχονται με κεντρική κάμερα 12.3MP με μεγάλα 1.55μm pixels και διάφραγμα f/2/0, ενώ διαθέτουν και δεύτερη κάμερα στα 8MP. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο της πηγής.

    google-pixel-camera-example-8-0

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles