22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Google θα φέρει το split-screen multitasking για tablets στο Android N!

    Μπορεί κάποιοι να μην έχουν λάβει ακόμη την αναβάθμιση σε… Android Marshmallow, ωστόσο η Google βλέπει μπροστά και ετοιμάζει ήδη την επόμενη version του mobile λειτουργικού της.

    pixel c

    Ο Andrew Bowers, director of consumer hardware της Google, έδωσε κάποια hints για το… Android N, σε ένα Reddit Ask Me Anything (AMA), αποκαλύπτοντας ωστόσο λίγα προς το παρόν.

    Η αναφορά έγινε με αφορμή το Pixel C, την Android απάντηση της Google στο… Microsoft Surface και το πρώτο tablet της αμερικανικής εταιρείας που έχει σχεδιάσει μόνη της.

    “Δουλεύουμε σε πολλά πράγματα πάνω στο N, τα οποία, βέβαια, ευχόμαστε να είχαμε από… χθες. Αλλά θα σας χαλάσουμε την έκπληξη αν τα μοιραστούμε όλα μαζί σας… Το Split Screen είναι πάντως σε εξέλιξη.”

    Μπορεί να υπάρχουν Windows tablets που σας επιτρέπουν να έχετε δύο εφαρμογές σε μία οθόνη από την εποχή των Windows 8 το 2012, αλλά και η Apple να προσέθεσε παρόμοια λειτουργία στα iPads στο iOS 9, η Google ωστόσο δεν έχει ενσωματώνει ακόμη native υποστήριξη στο Android για το χαρακτηριστικό. Ωστόσο, πολλοί κατασκευαστές όπως η Samsung, έχουν το δικό τους multitasking system στο Android, με έλλειψη ωστόσο υποστήριξη εφαρμογών.

    Η ομάδα του Pixel C ενημέρωσε επίσης ότι εργάζεται πάνω στην υποστήριξη DisplayPort over Type-C, κάτι που δεν είναι ωστόσο έτοιμο ακόμη, ούτε ξεκαθαρίστηκε αν θα έρθει στο Android N.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles