18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Google: Το Bard Gemini Pro έρχεται στην Ελλάδα

    Τον Δεκέμβριο, η Google προχώρησε σε μια σειρά ανακοινώσεων σχετικά με μια σημαντική πρωτοποριακή εξέλιξη στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, παρουσιάζοντας το Gemini – το μεγαλύτερο και πιο ικανό μοντέλο της στην ΑΙ.

    Μεταξύ των ανακοινώσεων ήταν και η είδηση ότι το Bard θα αρχίσει να χρησιμοποιεί μια ειδικά ρυθμισμένη έκδοση του μοντέλου Gemini Pro. Το Bard με το Gemini Pro είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

    Το Bard με το Gemini Pro είναι ιδιαίτερα ικανό να κατανοεί, να συνοψίζει, να αντιλαμβάνεται, να δημιουργεί κώδικα και να προγραμματίζει. Η Google αναφέρει “ως μέρος της τολμηρής και υπεύθυνης προσέγγισής μας για την τεχνητή νοημοσύνη, έχουμε συνεργαστεί εκ των προτέρων με εμπειρογνώμονες, νομοθέτες και ρυθμιστικές αρχές για την προστασία της ιδιωτικότητας σχετικά με αυτή την επέκταση.

    Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος αυτού, επεκτείνουμε επίσης τη δυνατότητα διπλού ελέγχου των απαντήσεων του Bard στα ελληνικά. Όταν κάνετε “κλικ” στο εικονίδιο “G” στο Bard, αυτό θα ελέγξει την απάντηση και θα αξιολογήσει αν υπάρχει περιεχόμενο στο διαδίκτυο που να την τεκμηριώνει. Όταν μια απάντηση μπορεί να ελεγχθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε “κλίκ” στις μαρκαρισμένες φράσεις και να μάθετε περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο που βρέθηκε στο Google Search, υποστηρίζοντας ή αντικρούοντας τις πληροφορίες σχετικά με αυτήν.

    Με αυτές τις ενημερώσεις, το Bard γίνεται πιο προσιτό, ικανό και ευέλικτο ώστε να υποστηρίζει τα πάντα, από σύνθετα δημιουργικά projects μέχρι μικρές καθημερινές εργασίες”.

    Διαβάστε επίσης:

    Temu: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles