17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Google TV ξεκινά στη Βρετανία με την κυκλοφορία του Sony NSZ-GS7

    Δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα του Google TV στις ΗΠΑ, ήρθε και η σειρά της Ευρώπης να απολαμβάνει τις τηλεοπτικές υπηρεσίες της Google, με την κυκλοφορία του set top box Sony NSZ-GS7.


    Μέσα στον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει και το NSZ-GP4 που θα κάνει και αναπαραγωγή Blu-ray ενώ και οι δύο συσκευές θα φέρουν στους Βρετανούς αρχικά τη δεύτερης γενιάς τηλεοπτική εμπειρία της Google.

    Οι εκπρόσωποι και των δύο εταιρειών, Google και Sony επισημαίνουν, με αφορμή το λανσάρισμα της συσκευής και της υπηρεσίας πως η χρήση του Internet είναι διαφορετική σε ότι αφορά την τηλεόραση, αν κάποιος τη συγκρίνει με την χρήση που κάνουμε στον υπολογιστή ή στα smartphone μας. Η τηλεόραση είναι πιο παθητική.

    Έτσι, η νέα συσκευή διαθέτει εφαρμογές μέσω του Google Play και η πρόσβαση στα προγράμματα, τις ταινίες και τις εφαρμογές, γίνεται με την χρήση ενός αρκετά εύχρηστου remote control, το οποίο διαθέτει φυσικά πλήκτρα και touchpad.

    Οι Βρετανοί που θα απολαμβάνουν τηλεόραση μέσω του Android set top box της Sony, θα μπορούν να βλέπουν, εκτός από τα προσαρμοσμένα YouTube προγράμματα, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που θα μπορούν να «ενοικιάζουν» μέσα από το Google Play.

    Καλή αρχή για την Ευρώπη…

    Πηγή: The Telegraph

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles