20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Google: ξεκινά πιλοτικά τον έλεγχο της ταχύτητας της σύνδεσής μας στο Internet;

    Όλα σε ένα φαίνεται πως θέλει να μας προσφέρει η Google αν είναι αληθείς οι πληροφορίες από τις ΗΠΑ (κυρίως). Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, η Google ξεκινά πιλοτικά, σε επιλεγμένους χρήστες την διάθεση μίας νέας υπηρεσίας που θα επιτρέπει στους εν λόγω χρήστες να ελέγχουν την ταχύτητα της σύνδεσής τους στο Internet, μέσα από το Google.com.

    Depositphotos_3005686_m-2015-760x400

    Η Google βέβαια δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση για τη νέα αυτή υπηρεσία, αλλά ετοιμάζεται να την λανσάρει τους επόμενους μήνες σε συνεργασία με το Google’s Measurement Lab το οποίο – σύμφωνα με την Google βεβαίως, βεβαίως – αποτελεί τη μεγαλύτερη συλλογή δεδομένων επιδόσεων Διαδικτύου στον πλανήτη.

    google

    Ήδη αρκετοί χρήστες στις ΗΠΑ αναφέρουν οτι στα αποτελέσματα του Google όταν πληκτρολογούν “check internet speed” η Google τους εμφανίζει ειδικό μενού προτείνοντας να κάνει η ίδια το τεστ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες κάθε μέτρηση χρειάζεται λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί, και μεταφέρει λιγότερα από 40MB δεδομένων αν και δεν αποκλείεται για την μέτρηση πιο γρήγορων συνδέσεων να χρησιμοποιούνται περισσότερα δεδομένα, ενώ για την ώρα λίγοι είναι εκείνοι που έχουν αποκτήσει πρόσβαση στο νέο εργαλείο της Google και δεν έχει γίνει γνωστό πότε και αν θα γίνει διαθέσιμο για όλους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles