13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    GoPro Hero 5 Black και Hero 5 Session. Αδιάβροχες με φωνητικές εντολές και bonus το νέο cloud service της εταιρείας

    Ανακοινώθηκαν οι νέες Hero 5 Black και Hero 5 Session της GoPro σε event που διοργανώθηκε στη Βόρεια Καλιφόρνια στο Squaw Valley Ski Resort και στο οποίο γνωρίσαμε και το πρώτο drone της εταιρείας το πολυαναμενόμενο Karma.

    hero5_black
    Hero 5 Black

    Οι νέες κάμερες της εταιρείας θα διατεθούν στην αγορά στις 2 Οκτωβρίου με κόστος 399 δολάρια για την Hero 5 Black και 299 δολάρια για την Hero 5 Session.

    hero5-session-45
    Hero 5 Session

    Και οι δύο μπορούν να τραβήξουν 4K υλικό στα 30 frames το δευτερόλεπτο ενώ είναι ανθεκτικές στο νερό έως τα 10 μέτρα χωρίς θήκη. Διαθέτουν δυνατότητες φωνητικών εντολών με υποστήριξη επτά γλωσσών κατά το λανσάρισμα. Επιπλέον έχουν λειτουργία αυτόματου back up για videos και φωτό ως μέρος του νέου GoPro Plus cloud service.

    hero5-black-theframe
    Hero 5 Black

    Ας δούμε όμως και τις διαφορές τους: Η Hero 5 Black μοιάζει περισσότερο με μία πιο.. ανθεκτική Hero 4, μπορεί να τραβήξει φωτός στα 12MP και διαθέτει οθόνη αφής 2 ιντσών LCD, ενσωματωμένο GPS, δυνατότητα λήψης RAW φωτός και Wide Dynamic Range Video. H Hero 5 Session από την πλευρά της, με το design κύβου της σειράς Session, μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες στα 10MPixels ενώ δε διαθέτει οθόνη, ούτε GPS, ούτε RAW και WDR modes.

    hero5-session
    Hero 5 Session

    Η GoPro χρησιμοποιεί ένα πιο απλό σύστημα μενού και για τις δύο κάμερες, με λειτουργία με ένα πλήκτρο. Η Hero 5 Black ωστόσο έχει και ξεχωριστά πλήκτρα για photo & video recording. Το παρών δίνουν και στις 2 στερεοφωνικά μικρόφωνα, ενώ διαθέτουν νέο σύστημα ψηφιακής σταθεροποίησης “επαγγελματικού τύπου” όπως αναφέρει η GoPro.

    Η cloud υπηρεσία GoPro Plus, που η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης στο event, με κόστος 4,99 δολάρια το μήνα παρέχει δυνατότητα upload του υλικού που τραβάτε στο cloud, ώστε θα έχετε πρόσβαση σ’αυτό οπουδήποτε και μέσω των mobile editing apps (Quik & Splice) και μέσω του ανανεωμένου mobile app και μέσω του desktop app της εταιρείας. Το service θα είναι διαθέσιμο από τις 29 Σεπτεμβρίου και θα σας παρέχει τόσο μουσικά κομμάτια για την επένδυση των videos σας, όσο και έκπτωση 20% σε αξεσουάρ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles