21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    GoPro HERO+ LCD. Νέο mid-range μοντέλο με οθόνη αφής!

    Μία νέα κάμερα παρουσίασε η GoPro. Το μοντέλο Hero+ LCD μοιράζεται αρκετές από τις δυνατότητές του με την entry-level Hero camera, ξεχωρίζει ωστόσο χάρη στην προσθήκη οθόνης αφής!

    gopro-hero-plus-lcd

    Η GoPro HERO+ LCD είναι αδιάβροχη έως τα 40 μέτρα, ενώ είναι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει τη λάσπη, την άμμο, το νερό και σχεδόν οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Surf, χιόνι, κατοικίδια ή παιδιά – μπορείς να τα απαθανατίσεις όλα χωρίς κανένα άγχος!

    Διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth, καθώς και υποστήριξη για τις Android και iOS εφαρμογές της GoPro. Τα video μπορούν να ληφθούν έως τα 1080p/60, ενώ οι φωτογραφίες στα 8MP και μπορείς να τις μοιραστείς με τους φίλους σου σε Instagram, Facebook, Twitter και όπου αλλού θες. Η λειτουργία Time Lapse τραβάει φωτογραφίες αυτόματα σε χρονικό διάστημα από 0.5 έως 60 δευτερόλεπτων, ενώ η λειτουργία Burst τραβάει 5 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο – ιδανικό για fast action περιπέτειες.

    Με τις φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες QuickCapture, Superview (μια αποκλειστική GoPro λειτουργία με την οποία μπορείς να τραβήξεις video στην πιο καθηλωτική ευρεία οπτική γωνία) και Auto Low Light, η λήψη επαγγελματικών shots είναι πιο εύκολη από ποτέ.

    Η HERO+ LCD με οθόνη αφής επιτρέπει την προεπισκόπηση της λήψης σου έτσι ώστε να έχεις πάντοτε το τέλειο frame. Επίσης, απλοποιεί τον έλεγχο της κάμερας με την εύκολη περιήγηση στο μενού και στις ρυθμίσεις της με την άνεση της αφής. Με τη δυνατότητα να ενεργοποιηθεί και να ξεκινήσει την εγγραφή με το πάτημα ενός κουμπιού η HERO+ LCD είναι η πιο άνετη επιλογή για όλες τις περιπέτειες σου.

    Το κόστος της GoPro HERO+ LCD θα είναι 329,99€ θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles