16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    H GoPro παρουσίασε την HERO3+

    Η GoPro ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα της καινούργιας της σειράς καμερών τις HERO 3+, οι οποίες είναι 20% πιο μικρές και πιο ελαφριές και με 30% παραπάνω διάρκεια μπαταρίας από τα προηγούμενα μοντέλα. Αυτές οι αναβαθμίσεις συνδυάζονται με έναν βελτιωμένο φακό καθώς και νέες ρυθμίσεις βίντεο οι οποίες συντελούν στην παραγωγή της πιο εξελιγμένης και ευκολόχρηστης GoPro μέχρι σήμερα. Επιπροσθέτως η GoPro ανακοινώνει αρκετές καινούργιες βάσεις οι οποίες διευκολύνουν περαιτέρω την καταγραφή καταπληκτικού περιεχομένου κατά την διάρκεια οποιασδήποτε δραστηριότητας. Η Hero3+ σειρά καμερών και αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα στην χώρα μας τις επόμενες μέρες μέσω της Drakos Digital και του επίσημου δικτύου μεταπωλητών μας.

    Η GoPro διευκολύνει τους ανθρώπους να καταγράφουν και να μοιράζονται τις διάφορες εμπειρίες της ζωής τους με ένα τρόπο ο οποίος δεν ήταν δυνατός μέχρι πρόσφατα. Πριν την GoPro, ήταν πολύ δύσκολο για τον οποιοδήποτε να καταγράψει περιεχόμενο με τον εαυτό του χωρίς να έχει την βοήθεια τρίτου.

    Η GoPro έχει καταστήσει δυνατή μία νέα εποχή αυτοκαταγραφής όπου οι χρήστες μπορούν πλέον πανεύκολα να φορέσουν ή να στηρίξουν τις πολύ μικρές, υπερ –ευρυγώνιες κάμερες της GoPro έτσι ώστε να καταγράφουν τους εαυτούς τους κάνοντας οτιδήποτε, οπουδήποτε! Το αποτέλεσμα είναι ένα κύμα από επαγγελματικής ποιότητας περιεχόμενο το οποίο έχει δημιουργηθεί από απλούς χρήστες και έχει καταστεί δυνατό από την ευελιξία και το χαμηλό κόστος των καμερών της GoPro.

    Κατά μέσο όρο ανεβαίνουν στο YouTube 3 “tagged” GoPro βίντεο κάθε λεπτό, ακόμη η GoPro χρησιμοποιείται από της κορυφαίες εταιρείες παραγωγής στον κόσμο στην προσπάθεια τους να προσφέρουν στο κοινό το πιο ελκυστικό περιεχόμενο!

    GoPro HERO3+

    HERO3+ BLACK Edition κάμερα – Πιο Μικρή, Πιο Ελαφριά και ακόμη πιο Δυνατή!

    Εκτός από την #1 κάμερα σε πωλήσεις στον κόσμο σε τελικούς καταναλωτές , η GoPro HERO3 είναι και η #1 κάμερα σε πωλήσεις σε επαγγελματικές εταιρείες παραγωγής. Η εθνική ακαδημία τέχνης και επιστημών τηλεόρασης (Η.Π.Α) πρόσφατα βράβευσε την HERO3 κάμερα με ένα EMMY για την συμβολή της στην διαδικασία παραγωγής και κινηματογράφησης τηλεοπτικού περιεχομένου.

    Έχουμε χρησιμοποιήσει τις GoPro σε μερικές από τις μεγαλύτερες παραγωγές μας, όπως το “Survivor” και την “ Βίβλο”. Η GoPro μας έχει επιτρέψει να καταγράψουμε και να μοιράσουμε περιεχόμενο με μοναδικές προοπτικές και γωνίες λήψης οι οποίες προηγουμένως δεν ήταν εφικτές ή ήταν πάρα πολύ ακριβές. Στο τέλος της γραφής μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μία καλύτερη ιστορία. Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι να δούμε πάνω σε τι καινούργιο δουλεύει η GoProείπε ο Mark Burnett , βραβευμένος παραγωγός.

    Η HERO3+ απεικονίζει την δέσμευση της GoPro στην συνεχόμενη εξέλιξη. Πήραμε την καλύτερη έως σήμερα ultra-compact κάμερα δράσης και την κάναμε καλύτερη, γιατί είμαστε αμείλικτοι στο να ακολουθούμε τον στόχο μας ο οποίος δεν είναι άλλος από το να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας. Συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να κάνουμε την HERO3+ αρκετά πιο μικρή και πιο ελαφριά ενώ ταυτόχρονα να της δώσουμε 30% παραπάνω διάρκεια μπαταρίας. Είδαμε την ευκαιρία να σχεδιάσουμε έναν πιο ευκρινή φακό , και το κάναμε, βελτιώνοντας την ήδη πολύ καλή ποιότητα εικόνας της GoPro. Ακόμη σκεφτήκαμε νέες εντυπωσιακές ρυθμίσεις όπως το “SUPERVIEW” το οποίο επιτρέπει την λήψη καταπληκτικού ευρυγώνιου βίντεο. Αυτές είναι ρυθμίσεις οι οποίες εμείς σαν φανατικοί χρήστες της GoPro σκεφτήκαμε ότι τις χρειαζόμαστε, και είμαστε ενθουσιασμένοι να τις μοιραστούμε με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμοείπε ο Nikolas Woodman Ιδρυτής και CEO της GoPro.

    HERO3+ BLACK Edition- Η πιο εξελιγμένη κάμερα μέχρι σήμερα!

    • Η καινούργια θήκη δίνει ένα 20% μικρότερο και ελαφρύτερο συνολικά πακέτο όταν η κάμερα τοποθετηθεί μέσα στην καινούργια θήκη (40 μέτρα υποβρύχια).
    • 30% Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας
    • 4x πιο γρήγορο Wi-Fi για πιο γρήγορη μετάδοση και playback φωτογραφιών και βίντεο από την HERO3+ σας στο κινητό σας χρησιμοποιώντας το GoPro App.
    • To “Super View” είναι μία ρύθμιση βίντεο το οποίο καταγράφει την πιο καταπληκτική ευρυγώνια γωνία λήψης συνδυάζοντας 4:3 και 16:9
    • H αυτόματη ρύθμιση χαμηλού φωτισμού (Auto Low Light) πανέξυπνα προσαρμόζει την ταχύτητα των καρέ ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν.
    • Καινούργιος φακός για πιο ευκρινές βίντεο και βελτιωμένη ευκρίνεια εικόνας

    Η προτεινόμενη λιανική τιμή της HERO3+ Black Edition στην Ευρώπη είναι €449.

    Νέες Βάσεις , Περισσότερη ευελιξία, Καλύτερο περιεχόμενο

    Η GoPro είναι η νούμερο 2 μεγαλύτερη εταιρεία σε παραγωγή αξεσουάρ, χάρη στην πρωτοποριακή σειρά από φορητά αξεσουάρ και βάσεις. Οι βάσεις και τα αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικά στο να επιτρέπει στους εκατομμύρια χρήστες της να καταγράφουν δημιουργικό περιεχόμενο. Η GoPro σήμερα ανακοινώνει αρκετές καινούργιες βάσεις και αξεσουάρ.

    Βάση σφιγκτήρα: Ένας γρήγορος τρόπος να τοποθετήσετε την GoPro κάμερα σας σε μία πληθώρα αντικειμένων. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τον προαιρετικό ευλύγιστο λαιμό έτσι ώστε να πετύχετε μια ευρεία επιλογή από θέσεις της κάμερας. Ο σφιγκτήρας τοποθετείται με ασφάλεια σε αντικείμενα με ακανόνιστο σχήμα και σε πολύ λεπτά αντικείμενα χάρη στον μοναδικό του σχεδιασμό.

    Junior Chesty- Βάση στήθους Junior: Μια μικρότερη έκδοση της βάσης στήθους για ενήλικες. Ιδανικό για παιδιά 3 χρονών + , το junior chesty είναι ιδανικό για να καταγράφετε υλικό από την οπτική ενός παιδιού κατά την διάρκεια δραστηριοτήτων όπως το ski και το skateboard.

    Ιμάντας κεφαλής και βάση γρήγορης απελευθέρωσης: Η βάση γρήγορης απελευθέρωσης (Quick Clip) είναι ένα καινούργιο αξεσουάρ το οποίο έρχεται μαζί με τον ιμάντα κεφαλής. Το quick clip επιτρέπει την πολύ στιβαρή, χαμηλού προφίλ πρόσδεση σε καπέλα baseball , ζώνες και άλλα αντικείμενα με πάχος 3εκ- 10εκ.

    Καταπληκτικά edit γίνονται πλέον πανεύκολα με το: GoPro Studio 2.0

    Ενώ οι HERO3+ κάμερες σας επιτρέπουν να καταγράφετε καταπληκτικό περιεχόμενο το GoPro Studio 2.0 κάνει την επεξεργασία και το sharing βίντεο πολύ εύκολο. Το καινούργιο Studio 2.0 προσφέρει έτοιμες επεξεργάσιμες μακέτες με μερικά από τα καλύτερα βίντεο της GoPro οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν. Είναι πανεύκολο στην χρήση το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε την αγαπημένη σας μακέτα –Βίντεο και να προσθέσετε εκεί το δικό σας GoPro βίντεο στην προ-εγκατεστημένη μακέτα. Φανταστικά soundtrack συμπεριλαμβάνονται και είναι άψογα συγχρονισμένα από την διάσημη πλέον ομάδα παραγωγής της GoPro. Πλέον ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει βίντεο τα οποία φαίνονται επαγγελματικά .

    Studio 2.0

    • Απλό στην χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για Windows ή MAC
    • Δημιουργήστε χειροκίνητα βίντεο με μεταβάσεις, τίτλους και μουσική ή
    • Χρησιμοποιείστε τις μακέτες GoPro για να δημιουργήσετε γρήγορα επαγγελματικής όψης βίντεο αρχικά δημιουργημένα από την ομάδα παραγωγής της GoPro.
    • Το Studio 2.0 είναι διαθέσιμο δωρεάν στο gopro.com

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles