15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    GoPro HERO7 Black, HERO7 Silver & HERO7 White: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά!

     Η GoPro ανακοίνωσε σήμερα τη νέα της σειρά προϊόντων, στην οποία περιλαμβάνεται η κορυφαία κάμερα HERO7 Black, με τιμή 449,99 ευρώ, που, χάρη στη μοναδική λειτουργία της, HyperSmooth, θέτει νέα πρότυπα στη σταθεροποίηση των λήψεων βίντεο.

    GoProNew

    Η λειτουργία HyperSmooth είναι η καλύτερη λειτουργία σταθεροποίησης βίντεο που έχει ποτέ ενσωματωθεί σε κάμερα. Χάρη σε αυτήν, μπορείτε να τραβάτε σταθερά, επαγγελματικά βίντεο, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα ή να ταλαιπωρείστε με τη χρήση μηχανικής λαβής με καρδανικό σύνδεσμο. Μάλιστα, σε αντίθεση με τις λαβές με καρδανικό σύνδεσμο, η λειτουργία HyperSmooth μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λήψεις κάτω από το νερό ή σε περιπτώσεις έντονων κραδασμών και ισχυρών ανέμων. Κάμερα HERO7 Black με λειτουργία σταθεροποίησης βίντεο HyperSmooth – πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε.

    Με τη HERO7 Black, η GoPro παρουσιάζει επίσης μια ριζοσπαστική νέα μορφή βίντεο, που ονομάζεται TimeWarp. Η λειτουργία Βίντεο TimeWarp εφαρμόζει ένα εφέ υψηλής ταχύτητας στα βίντεό σας, με σχεδόν “μαγικό” αποτέλεσμα. Φανταστείτε ότι οδηγείτε σε έναν γραφικό αυτοκινητόδρομο, βουτάτε στον ωκεανό ή κάνετε βόλτα στην πόλη: όλα αυτά, συμπιεσμένα σε μια εξαιρετικά σταθερή, ταχύτερη έκδοση, όπου όλη η εμπειρία σας θα εκτυλίσσεται μέσα σε δευτερόλεπτα. Η λειτουργία Βίντεο TimeWarp μεταμορφώνει εμπειρίες μεγάλης διάρκειας σε σύντομα, συναρπαστικά βίντεο ομαλής ροής, τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα.

    Black7

    Ο ταχύτερος τρόπος να μοιραστείτε μια εμπειρία σας είναι μέσω ζωντανής ροής. Η κάμερα HERO7 Black είναι η πρώτη κάμερα GoPro που διαθέτει λειτουργία ζωντανής ροής, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται αυτόματα τα βίντεό τους σε πραγματικό χρόνο στο Facebook, το Twitch, το YouTube, το Vimeo και άλλες πλατφόρμες διεθνούς εμβέλειας. Είναι ένας συναρπαστικός και πρακτικός τρόπος να μοιράζεστε τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της ζωής σας τη στιγμή ακριβώς που συμβαίνουν.

    “Η HERO7 Black είναι η GoPro που όλοι περιμέναμε”, δήλωσε ο ιδρυτής της GoPro, Nick Woodman. “Χάρη στη λειτουργία σταθεροποίησης βίντεο, HyperSmooth, η HERO7 Black είναι μια κάμερα που απευθύνεται σε όλους και επιτρέπει τη λήψη ομαλών, επαγγελματικών βίντεο με τις αγαπημένες τους δραστηριότητες. Και μάλιστα, οι λήψεις μπορούν να γίνουν σε ζωντανή ροή.”

    Η HERO7 Black (449,99 ευρώ) περιλαμβάνει:

    • Λειτουργία σταθεροποίησης HyperSmooth – Σταθερότητα σαν να είχατε κάνει τις λήψεις με λαβή με καρδανικό σύνδεσμο
    • Λειτουργία Ζωντανής ροής – Αυτόματη κοινοποίηση της λήψης, τη στιγμή που τη ζείτε, και ταυτόχρονη αποθήκευση των βίντεό σας στην κάρτα SD σε μορφή υψηλής ευκρίνειας
    • Λειτουργία Βίντεο TimeWarp – Εξαιρετικά σταθερά βίντεο time lapse με τις εμπειρίες σας, σε ταχύτητα έως 30 φορές μεγαλύτερη από την κανονική
    • Λειτουργία SuperPhoto – Έξυπνη ανάλυση σκηνής για επαγγελματικές φωτογραφίες, μέσω αυτόματης εφαρμογής τεχνικών HDR (Υψηλό δυναμικό εύρος), Local Tone Mapping (Tοπική αντιστοίχιση τόνου) και Multi-Frame Noise Reduction (Μείωση θορύβου πολλών καρέ)
    • Λειτουργία Πορτραίτου – Εγγενής κάθετη λήψη για εύκολη κοινοποίηση στο Instagram Stories, το Snapchat και άλλα μέσα
    • Λειτουργία βελτίωσης ήχου – Νέα διαμόρφωση ήχου που καταγράφει σε ακόμα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος, νέα μεμβράνη μικροφώνου που μειώνει τους ανεπιθύμητους κραδασμούς κατά τις λήψεις με την κάμερα στερεωμένη σε βάση
    • Διαδραστική οθόνη αφής – Η οθόνη αφής 2 ιντσών με το απλοποιημένο περιβάλλον εργασίας χρήστη επιτρέπει την εγγενή κάθετη χρήση της κάμερας (λειτουργία πορτραίτου)
    • Λειτουργία ανίχνευσης προσώπου, χαμόγελου και σκηνής – Η HERO7 Black αναγνωρίζει πρόσωπα, εκφράσεις και τύπους σκηνών, βελτιώνοντας την αυτόματη επεξεργασία των QuikStories σας στην εφαρμογή GoPro
    • Λειτουργία σύντομων κλιπ – Περιορίζει την εγγραφή βίντεο σε κλιπ των 15 ή 30 δευτερολέπτων για ταχύτερη επεξεργασία, κοινοποίηση και μεταφορά στο κινητό τηλέφωνο. Ιδανική για νέους χρήστες και παιδιά.
    • Λειτουργία χρονομέτρου φωτογράφισης – Χρονόμετρο φωτογράφισης για εύκολες λήψεις selfie αλλά και ομαδικές φωτογραφίες
    • Εξαιρετική ποιότητα εικόνας – Βίντεο 4K60 και φωτογραφίες 12MP
    • Λειτουργία εξαιρετικά έντονης αργής κίνησης – 8 φορές ακόμα πιο αργή κίνηση σε ανάλυση 1080p240
    • Στιβαρή και αδιάβροχη κατασκευή – Αδιάβροχη χωρίς περίβλημα έως τα 10 μέτρα, για να μπορείτε να την έχετε μαζί σας σε μέρη όπου δεν θα μπορούσατε να πάρετε το κινητό σας
    • Φωνητικός έλεγχος – Φωνητικές εντολές σε 14 γλώσσες, για να ελέγχετε την κάμερά σας ακόμα και όταν τα χέρια σας είναι απασχολημένα
    • Αυτόματη μεταφορά στο κινητό – Οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας μεταφέρονται αυτόματα από την κάμερα, όταν είστε συνδεδεμένοι με την εφαρμογή GoPro, για κοινοποίηση ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει
    • Αυτοκόλλητα απόδοσης GPS – Παρακολουθήστε την ταχύτητα, την απόσταση και το υψόμετρο και μετά επισημάνετέ τα προσθέτοντας αυτοκόλλητα στα βίντεό σας στην εφαρμογή GoPro
    • Ζουμ αφής – Πλαισιώστε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας με ένα άγγιγμα

     1

    Διαγωνισμός HERO7 Black Million Dollar Challenge – Ήρθε η ώρα να αναδείξετε το ταλέντο σας με μια GoPro

    Χάρη στη λειτουργία σταθεροποίησης βίντεο, HyperSmooth, η HERO7 Black σάς επιτρέπει να τραβάτε επαγγελματικές φωτογραφίες με τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, πιο εύκολα από ποτέ. Για να γιορτάσουμε το νέο μας μοντέλο, προσκαλούμε τους κατόχους καμερών HERO7 Black να τραβήξουν το καλύτερο βίντεο της χρονιάς με τη HERO7 Black τους και να κερδίσουν το μερίδιό τους από το συνολικό έπαθλο του 1.000.000 $. Από τις 27 Σεπτεμβρίου, χρήστες από όλο τον κόσμο μπορούν να στείλουν τα καλύτερα μη επεξεργασμένα κλιπ βίντεο που τράβηξαν με την κάμερα HERO7 Black στο διαγωνισμό Million Dollar Challenge. Η δημιουργική ομάδα μας θα επιλέξει τις καλύτερες λήψεις για το κλιπ βίντεο με τα πιο δυνατά στιγμιότυπα και θα μοιράσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων ισόποσα σε όλους τους νικητές.

    Για οδηγίες και λεπτομέρειες σχετικά με το διαγωνισμό HERO7 Black Million Dollar Challenge, επισκεφθείτε τη διεύθυνση GoPro.com/Awards.

    HERO7 Silver + HERO7 White – Γνωρίστε τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς

    content_small_hero7_white

    Αυτό το φθινόπωρο, η GoPro έχει μια νέα κάμερα HERO για όλους, από αρχάριους έως δραστήριους φωτογράφους κάθε ηλικίας, που λατρεύουν να μοιράζονται τις στιγμές στους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα άλλα δύο μοντέλα που πλαισιώνουν τη HERO7 Black και ολοκληρώνουν τη σειρά είναι η HERO7 Silver και η HERO7 White – δύο εξαιρετικές κάμερες για λάτρεις του έντονου τρόπου ζωής, ιδανικές για αρχάριους και μεσαίου επιπέδου χρήστες.

    Η 4K HERO7 Silver αξίας 349,99 ευρώ και η 1080p HERO7 White αξίας 239,99 ευρώ είναι δύο κάμερες μικρού μεγέθους, με στιβαρή κατασκευή και αδιάβροχη λειτουργία έως τα 10 μέτρα. Δώστε μια φωνητική εντολή ή απλώς αγγίξτε το κουμπί κλείστρου και η κάμερα θα ενεργοποιηθεί και θα καταγράψει αυτόματα τη στιγμή. Και φυσικά, δεν θα επρόκειτο για GoPro αν δεν διέθεταν την άψογη ποιότητα βίντεο και φωτογραφιών που ανέδειξε και διατηρεί τις κάμερες GoPro στην κορυφή των πωλήσεων φωτογραφικών μηχανών στη Βόρεια Αμερική για περισσότερα από τεσσερισήμισι χρόνια. Και οι δύο κάμερες HERO7 Silver και White διαθέτουν σημαντικά βελτιωμένη λειτουργία σταθεροποίησης βίντεο, που διευκολύνει τη λήψη υπέροχων πλάνων εν κινήσει.

    Διαθεσιμότητα σε όλο τον κόσμο

    Οι κάμερες HERO7 Black, αξίας 449,99 ευρώ, HERO7 Silver, αξίας 349,99 ευρώ και HERO7 White, αξίας 239,99 ευρώ είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία σήμερα, από το επίσημο δίκτυο συνεργατών και από τον επίσημο διανομέα GoPro στην ΕλλάδαComtrade Distribution ([email protected]). Οι κάμερες θα είναι διαθέσιμες σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και σε εγχώρια κυκλοφορία από την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

    Δείτε και το video που ακολουθεί, το οποίο θα σας κάνει να καταλάβετε γιατί θα πείτε για πάντα “αντίο” στα “shaky” videos, με τις νέες πανίσχυρες HERO7!  

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles