18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Gotham Knights trailer: Ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Batman;

    Ένα νέο trailer για τη σειρά Gotham Knights κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες. Το νέο project εμπνέεται, φυσικά, από τον Μπάτμαν και δείχνει το γιο του Μπρους Γουέιν να προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του σχετικά με τη δολοφονία του πατέρα του. Το CW κυκλοφόρησε ένα νέο video για την επερχόμενη σειρά, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου. Όπως και άλλα trailer της σειράς, το κλιπ παρουσιάζει τον Χάρβεϊ Ντεντ να λέει στον γιο του Μπρους, Τέρνερ Χέιζ, ότι ο πατέρας του έχει δολοφονηθεί. Ο Χάρβεϊ ενημερώνει αργότερα τον Τέρνερ ότι οι υποτιθέμενοι δολοφόνοι έχουν συλληφθεί.

    Ωστόσο, ο υπολογιστής στο Batcave δείχνει ότι κάποιος πλαισίωσε τον Τέρνερ, για να στήσει τη δολοφονία του πατέρα του. Μετά τη σύλληψή του, ο Τέρνερ συνεργάζεται με τους άλλους φερόμενους ως δολοφόνους του πατέρα του, για να καθαρίσει τα ονόματά τους και να ανακαλύψει ποιος πραγματικά δολοφόνησε τον Μπάτμαν.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    https://youtu.be/kNkOLdhNXfw

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles