22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αιτήσεις για την κατοχύρωση των trademarks GPad, G Hub, G Band και G Glass από την LG

    Στις 7 Αυγούστου περιμένουμε την LG να ανακοινώσει την ναυαρχίδα της G2 – η οποία θα αντικαταστήσει το LG Optimus G – ωστόσο φημολογείται πως την ίδια μέρα η Κορεάτικη εταιρεία θα ανακοινώσει και άλλα προϊόντα, και αν αυτό δεν συμβεί την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, τότε αναμένεται να δούμε πολλά νέα προϊόντα στο Βερολίνο, και στην έκθεση IFA 2013.

    Η εταιρεία κατοχύρωσε τις ονομασίες GPad, G Watch (παλαιότερα), G Hub, G Band και G Glass! Η ονομασία “Optimus” αν θυμάστε, θα εγκαταλειφθεί πλήρως και θα αντικατασταθεί από το γράμμα “G” ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει σταδιακά. Η αρχή πάντως θα γίνει στις 7 Αυγούστου.

    LG G

    Η αίτηση για την ονομασία GPad αφορά στην κατηγορία των tablets ενώ οι G Watch και G Glass, για τις κατηγορίεςς watch/ mobile phones και glasses/ mobile phones αντίστοιχα. Άλλες αιτήσεις όπως είπαμε αφορούν στα G Hub και G Band, ωστοσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποιες κατηγορίες συσκευών αντιπροσωπεύουν (ίσως η πρώτη να αποτελεί ένα network hub ενώ η δεύτερη, κάποιο είδος wrist band). Οι φήμες έχουν φουντώσει. Μένουν μερικές εβδομάδες για να μάθουμε τι μας ετοιμάζει η LG.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles