14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Γραφίδες ακριβείας της Adonit. Για δυνατότητες που δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς

    Θα ήθελες να κρατήσεις σημειώσεις ή να ζωγραφίσεις ένα σκίτσο στο iPad ή στo smartphone σου; Οι γραφίδες ακριβείας της Adonit που διαθέτει η plusmobi θα ξεδιπλώσουν δυνατότητες που δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς!

    Βρες παρακάτω τη λύση που θα καλύψει ακριβώς τις ανάγκες σου ό,τι κι αν είναι αυτό που θες να κάνεις!

    ADONIT JOT SCRIPT

    ADONIT JOT SCRIPT

    H συνεργασία της Adonit με την Evernote φέρνει στα χέρια σου ό,τι πιο πλησιέστερο θα μπορούσες να έχεις σε πραγματικό στυλό για το iPad σου. Η νέα γραφίδα Jot Script είναι εξοπλισμένη με Pixelpoint τεχνολογία και είναι η πρώτη γραφίδα με μύτη μόλις 1,9 χιλιοστών. Οι τεχνολογίες Bluetooth, το επιταχυνσιόμετρο, και το SDK λειτουργούν απρόσκοπτα για να ερμηνεύσουν τις κινήσεις του χεριού και να βελτιώσουν το συνολικό έλεγχο της οθόνης. H Jot Script εγγυάται την ακρίβεια σε κάθε γραμμή, e-mail και υπογραφή. H Script έχει σχεδιαστεί για να αντανακλά το ύφος ενός high-end στυλό με ραβδωτό μαξιλαράκι για ξεκούραστο κράτημα. Έχει το ίδιο μεταλλικό φινίρισμα, την ποιότητα κατασκευής, την απλότητα και σταθμισμένη ισορροπία που διαθέτουν όλες οι Adonit γραφίδες. Τροφοδοτείται από μια τυπική μπαταρία ΑΑΑ λιθίου, για ακόμα πιο ξέγνοιαστη χρήση. H Jot Script γραφίδα εργάζεται επίσης αρμονικά με την εφαρμογή Penultimate για να προσφέρει ακόμα πιο μοναδική εμπειρία ακρίβειας και λειτουργία απόρριψης καρπού.

    ADONIT JOT PRO

    ADONIT JOT PRO

    Η Jot Pro Stylus της Adonit θα κρατήσει σημειώσεις στην οθόνη της ταμπλέτας σου ή και του smartphone σου (iPad, iPhone, MacBook Trackpads, Magic Trackpads, HTC, Samsung, Nokia, Motorola, Blackberry) και υπόσχεται τεράστια ακρίβεια γραφής, χάρη στο διάφανο δίσκο που διαθέτει στη μύτη της, που σου επιτρέπει να βλέπεις ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια κάτω από αυτόν. Ο διάφανος πλαστικός δίσκος κάθεται πάνω σε μια μικρή μπίλια για να προσαρμόζεται εύκολα στη κλίση του κρατήματος του χεριού σου, χωρίς να χάνεται η επαφή με την οθόνη.

    Επενδεδυμένη με αντιολισθητική λαβή από καουτσούκ για αυξημένο έλεγχο και μεγαλύτερη άνεση. Με ποιοτικό φινίρισμα, η Jot Pro είναι από μόνης της ένα κόσμημα για το γραφείο, το σχεδιαστήριο ή οπουδήποτε η “έμπνευση χτυπήσει”. Ο δακτύλιος ακριβείας υποκαθιστά, πρακτικά, το δάχτυλό σου αφού έχεις ξεκάθαρη εικόνα που ακριβώς πατάς. H Jot Pro γραφίδα είναι συμβατή με όλες τις capacitive οθόνες αφής καθώς και με όλα τα μοντέλα του iPad.

    ADONIT JOT TOUCH

    ADONIT JOT TOUCH

    Η Adonit Jot Touch είναι η πρώτη Bluetooth Pressure Sensitive γραφίδα για tablets. Η Jot Touch αντιλαμβάνεται και ανταποκρίνεται πλήρως στην πίεση που της δίνεις και την αποδίδει στο έργο με απόλυτη ακρίβεια. Συνδέεται μέσω Bluetooth και προσφέρει εκτός από ευαισθησία, 2 ενεργά πλήκτρα συντομεύσεων, το ένα για λειτουργία γόμας και το άλλο για αναίρεση, με μια μόνο απλή κίνηση. Διαθέτει ειδικό dampening tip που μιμείται τη φυσική γραφή ενός στυλό πάνω σε χαρτί, με αποτέλεσμα μια πιο αθόρυβη επαφή με την ταμπλέτα. Ο διάφανος ‘see through’ πλαστικός δίσκος κάθεται πάνω στη μικρή μπίλια για να προσαρμόζεται εύκολα στην κλίση του κρατήματος του χεριού σου, ενώεπίσης μπορείς να την έχεις όρθια δίπλα σου φορτίζοντας τη μέσω USB όταν δεν τη χρειάζεσαι ή βρίσκεσαι σε δημιουργικές παύσεις. Η Adonit Jot Touch είναι συμβατή με iPad, iPhone, MacBook Trackpad, Magic Trackpad, HTC, Samsung, Nokia, Motorola, Blackberry.

    ADONIT JOT MINI

    ADONIT JOT MINI

    Η γραφίδα Jot Mini διαθέτει όλα τα υπέροχα χαρακτηριστικά μιας γραφίδας Adonit, απλώς σε μικρότερο μέγεθος. Η έμπνευση μπορεί να έρθει οπουδήποτε και το κομψό πιάστρο κάνει την Jot Mini τόσο φορητή όσο είσαι κι εσύ. Ο διαφανής δίσκος ακριβείας λειτουργεί τέλεια στην οθόνη αφής της συσκευής σου. Η Adonit Jot Μini γραφίδα είναι συμβατή με iPad, iPhone, MacBook Trackpad, Magic Trackpad, HTC, Samsung, Nokia, Motorola, Blackberry.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles